MASTERSTUDIES

Vezi Masterate în Design de iluminat Part time în America de Nord 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Scopul Master in Design de iluminat este de a forma profesionisti care sunt capabili să urmeze procesul de proiectare și de producție de iluminat din interior, de divertisment, exterioare urbane, medii temporare și muzeu, acordând o atenție la analiza metodelor, organizarea și realizarea procesului de iluminat având în vedere procesul de producție și inovare a domeniului de aplicare.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Design de iluminat Part time în America de Nord 2020

1 Rezultate din Design de iluminat, America de Nord Filter

New York School of Interior Design
Statele Unite ale Americii, New York
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

MPS in interior Design de lumina (MPS-L) este o de un an, grad post-profesional, care oferă educație profesională riguroasă în zona de iluminare naturală și artificială pentru ...

Citeste mai mult