Program de Masterat în Design de Scenă în Irlanda

Vezi Studii Postuniversitare în Design de Scenă în Irlanda 2018

Design de Scenă

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Proiectare Etapa se referă la proiectarea de seturi și scene pentru concerte live și evenimente. Astăzi 's scena designeri dețin grade avansate în domeniul artelor teatrale și trebuie să aibă o înțelegere de o artă, precum și tehnologia de iluminare și de a crea modele de scena realiste și să ofere publicului cu cea mai bună experiență de teatru.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Programe de Masterat Top în Design de Scenă în Irlanda 2018

Citește Mai Mult

Maestru în Artă Plastică - Etapa De Proiectare (design De Iluminat, Set De Proiectare și Design De Costume)

The Lir National Academy of Dramatic Art at Trinity College Dublin.
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Programul Stage Design este proiectat special pentru a permite studenților să se specializeze, fie pe o suprafață de proiectare etapă (set, costum SAU iluminat de proiectare) sau pentru a combina discipline așa cum se dorește (Scenografia, de exemplu, sau un set de proiectare și de iluminat). [+]

O Program de etapa de proiectare este proiectat special pentru a permite studenților să se specializeze, fie pe o suprafață de proiectare etapă (set, costum SAU iluminat de proiectare) sau pentru a combina discipline așa cum se dorește (Scenografia, de exemplu, sau un set de proiectare și de iluminat).

Cursul este conceput pentru a completa de Master existent în Fine Art (Dramaturgie) și Master în Fine Art (Teatrul Regie). Studenții de pe toate cele trei programe vor lucra împreună în colaborare, dezvoltând o înțelegere comună a practicii teatrului contemporan și o apreciere colectivă a dedicarea si angajamentul necesare pentru a face performanțe inovatoare se întâmple.... [-]