Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Postuniversitare în Design de Scenă

 

Proiectarea setul pentru o producție mare de teatru necesită o înțelegere de artă, știință și design. Etapa de proiectare este un domeniu complex, care este în mare a cererii în lumea teatrului.

Care este stadiul de proiectare?

Etapa de proiectare se referă la proiectarea de seturi și scene pentru spectacole live și evenimente. Astăzi 's scena designeri dețin grade avansate în domeniul artelor teatrale și trebuie să aibă o înțelegere de o artă, precum și tehnologia și de iluminare pentru a crea modele de scena realiste și să ofere publicului cu cea mai bună experiență de teatru.

Care sunt avantajele de a lua un Master în faza de proiectare? 

Din cauza complexității design modern etapă, este nevoie de antrenament detaliate. Un maestru în etapa de proiectare prevede că de formare astfel încât să puteți construi seturile necesare de productii moderne.

Cât de mult costă să ia un Master în faza de proiectare?

Costul pentru un maestru in design etapă va depinde de scoala pe care o alegeți.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta cu un Master în faza de proiectare?

Un maestru în etapa de proiectare, puteți învăța trucuri suplimentare și sfaturi pentru a utiliza pentru a crea seturi câștigătoare. Acesta vă poate ajuta să debarce o poziție cu grupuri de teatru mai mari și chiar lucrează cu normă întreagă în această industrie.

De ce să ia un curs de design Etapa online?

În toate elementele sale, un maestru de scenografie nu poate fi capabil de a fi luate on-line, deoarece unele dintre cursul de lucru este hands-on. Cu toate acestea, o mare parte din teoria și aspectele tehnice de proiectare etape pot fi învățate on-line. A lua un curs online scenografie eliberează o parte din timp și bani pentru alte preocupări.

În cazul în care pentru a lua un Master în faza de proiectare?

Găsi o școală cu un program de teatru solid, care oferă un maestru în scenografie și veți găsi că programul oferă nivelul de pregătire pe care doriți și de nevoie.

Cum sa aplici pentru un master în faza de proiectare?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Design de Scenă

Idep Barcelona

Îmbrăcămintea este mult mai mult decât de moda, ea este expresia imaginii pe care doriți să ofere pentru a arăta un mod de a fi, de a trăi și referitoare fie la un brand ... [+]

Îmbrăcămintea este mult mai mult decât de moda, ea este expresia imaginii pe care doriți să ofere pentru a arăta un mod de a fi, de a trăi și referitoare fie la un brand de moda care vrea să se identifice cu publicul său, de a comunica valorile într-un spot publicitar sau de a reprezenta caracterul și ori de un personaj fictiv într-un film sau o piesă de teatru.

Dar imaginea nu depinde doar de designeri, este, de asemenea responsabilitatea de stilisti, designeri de costume și directori de arta specializata in proiectarea de îmbrăcăminte printr-un mesaj pentru a genera un impact vizual sau spune o poveste.

Deși în mod tradițional stilist de moda pentru editoriale de moda si Catwalk a fost limitat, contribuția sa extins acum la alte comunicări legate de publicitate mai, promovarea, vânzarea și retenție a imaginii, care acoperă direcție artă și tehnici cum ar fi vitrine și prezentarea produselor la punctul de vânzare, târguri și showroom-uri. Pe de altă parte, în calitate de costumele de ficțiune sau costum, este nevoie de un profesionist care cunoaște atât captura psihologia unui personaj ca evoluția dramatică de la un script, vă traduce cerințele de conducere într-un design atractiv și atrăgătoare pentru vizualizator, și știi de testare costume pentru actori și dansatori cu o fizionomie și nevoile specifice.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză