MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Design de produs Cu jumătate de normă în Portugalia 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Programele de design de produs pot oferi o varietate de metode de învățare în cadrul cursurilor lor. În timp ce multe pun accent pe prelegeri tradiționale, seminarii și ateliere de lucru, unele programe oferă și cursuri practice de laborator care le permit studenților să creeze mode reale de piață.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Design de produs Part time în Portugalia 2020

2 Rezultate din Design de produs, Portugalia Filter

Maestru în produs inginerie de proiectare

Polytechnic of Leiria
Portugalia, Leiria
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
La zi
<
24 luni
Engleză
Campus

Acest program de Master își propune să ofere și set integrat de competențe dinamice, puternic bazat pe o cunoștințe tehnice și științifice.

Citeste mai mult

Diplomă de master în proiectarea produsului și a spațiului

IADE
Portugalia, Lisabona
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Part time
<
2 ani
Portugheză
Campus

De-a lungul acestui grad de master, studenții dezvolta abilități tehnice prin utilizarea de tehnologii, cum ar fi CAD / CAM (AutoCAD, Solidworks) și vizualizare tridimensional ...

Citeste mai mult