MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Design de produs Part time în Marea Britanie 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Programele de design de produs pot oferi o varietate de metode de învățare în cadrul cursurilor lor. În timp ce multe pun accent pe prelegeri tradiționale, seminarii și ateliere de lucru, unele programe oferă și cursuri practice de laborator care le permit studenților să creeze mode reale de piață.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Design de produs Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Design de produs, Regatul Unit Filter

Master / Master în design: produs și mobilier

Manchester Metropolitan University
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Acest curs este o colaborare inovatoare între Școala de Artă din Manchester și Facultatea de Științe și Inginerie din Manchester Metropolitan University . Reunește studenți di ...

Citeste mai mult