MASTERSTUDIES

Caută Programe de Master în Design interior Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Manchester Regatul Unit 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Programul de Master in Design interior este poziționat pentru a conduce discursul și adresa practica de design interior în secolul 21. Programul oferă instrucțiuni de profunzime excepțională cu link-uri către alte programe postuniversitare în arhitectură, design de produs, si design de iluminat.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Manchester este cunoscut pentru arhitectura sa și a doua cea mai mare zonă urbană din Marea Britanie, de 5 ori mai mare decât orașul în sine. Există doar trei universități, dar au în total 73 de mii de studenți.

Solicită Informații Masterate în Design interior Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Design interior, Manchester Filter

MFA în design: design interior

Manchester Metropolitan University
Regatul Unit, Manchester
Cursuri Executive
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

Acest curs promovează investigația și interpretarea spațiului interior, din interiorul și din exteriorul plicului arhitectural tradițional, în timp ce considerăm ocupația, imp ...

Citeste mai mult