MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Design industrial Part time în Iran 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Designul industrial este un program estetic de artă gradul based care este o combinație a celor două științe aplicate și arte aplicate. Acesta este un program unic grad, care este menit să pregătească toate persoanele care doresc să intre în lumea de design industrial.

Acesta este cunoscut sub numele de Republica Islamică Iran. Este în Asia de Vest. Educația aici este centralizat, cu K-12 educație este supravegheat de către Ministerul Educației în timp ce învățământul superior este supravegheat de Ministerul Științei și Technology.According la SCImago, Iranul ar putea locul patru în lume în ceea ce privește producția de cercetare până în 2018.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Design industrial Cu jumătate de normă în Iran 2020

1 Rezultate din Design industrial, Iran Filter

Master în Design Industrial

University of Tehran, Kish International Campus
Iran, Tehran
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Programul Master of Industrial Design explorează proiectarea ca un mijloc de abordare a problemelor sociale, culturale, de mediu și de altă natură, recunoscând că designul nu ...

Citeste mai mult