MASTERSTUDIES

Vezi Masterate în Desen De învăţare la distanţă în Europa 2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Pe langa abilitatile artistice va dezvolta într-un Master în programul Ilustrație, vă va îmbunătăți, de asemenea, capacitatea de povestiri în timp ce încorporează abilitățile dumneavoastră cu propriul corp de lucru. În același timp, Master în programul de Ilustrație încurajează abilitățile antreprenoriale pentru a promova o carieră profesională de succes.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Desen De învăţare la distanţă în Europa 2020

1 Rezultate din Desen, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Master în animație de caractere

Universal Arts School
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Spaniolă
Campus
Online

Studiați animația ca într-un mediu real de producție. Obiectivul acestui curs este de a vă învăța să lucrați în domeniul creativ pentru a produce la un nivel profesional orice ...

Citeste mai mult