MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Odense Danemarca 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Danemarca, oficial Regatul Danemarcei, este un stat suveran din Europa de Nord, situat la sud-vest de Suedia, la sud de Norvegia, și marginita la sud de Germania.

Beign al 3-lea cel mai mare oras din Danemarca, orasul Odense este acasa, la peste 100.000 de locuitori. Acesta este situat în județul Odense. Odense este acasa, la două universități și anume University College Lillebaelt și campusul principal al University of Southern Denmark.

Caută Masterate in Odense în Danemarca 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Economie și Administrarea Afacerilor - Managementul Resurselor Umane (MSc)

University of Southern Denmark
Campus La zi

Programul se concentrează pe teorii și metode de gestionare eficientă a resurselor umane. Programul oferă cunoștințe despre aceste teorii și metode pentru a dezvolta cunoștințe structurate și bazate pe principii privind gestionarea eficientă a resurselor umane strategice și operaționale.