Filter
Masterate
Danemarca Odense Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Odense Danemarca 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Danemarca, oficial Regatul Danemarcei, este un stat suveran din Europa de Nord, situat la sud-vest de Suedia, la sud de Norvegia, și marginita la sud de Germania.

Beign al 3-lea cel mai mare oras din Danemarca, orasul Odense este acasa, la peste 100.000 de locuitori. Acesta este situat în județul Odense. Odense este acasa, la două universități și anume University College Lillebaelt și campusul principal al University of Southern Denmark.

Caută Masterate in Odense în Danemarca 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Southern Denmark

Programul se concentrează pe teorii și metode de gestionare eficientă a resurselor umane. Programul oferă cunoștințe despre aceste teorii și metode pentru a dezvolta cuno ... [+]

Costurile de personal sunt semnificative și este esențial ca organizațiile să înțeleagă abilitățile, abilitățile și motivațiile angajaților, astfel încât să poată dezvolta și pune în aplicare strategii de creare a valorii. Master în Managementul Resurselor Umane se concentrează pe teorii și metode de gestionare eficientă a resurselor umane, în scopul de a dezvolta perspective structurate și principii privind gestionarea eficientă strategică și operațională a resurselor umane. În comparație cu multe alte programe de resurse umane, MSc la SDU oferă absolvenților abilitățile necesare pentru a analiza resursele umane ale firmei, atât din perspectivă comportamentală, cât și din punct de vedere economic. Elevii vor dezvolta abilitățile teoretice și practice necesare pentru a gestiona funcțiile și proiectele în domeniul managementului resurselor umane și vor putea să gândească în principiu despre principalele politici și opțiuni de recrutare și reținere a talentelor, precum și modul în care își pot aplica abilitățile în elaborarea de politici și programe. Programul este potrivit în special pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în domeniul managementului resurselor umane.... [-]