MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Kolding Danemarca 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Învățământului superior Danemarca 's pune accentul pe un învățământul tehnic superior prin învățare universitate. Cele mai multe dintre universități daneze oferă, de asemenea, calitatea culturii studenții internaționali, datorită atitudinii sale relaxat scandinav.

Cu un număr de cap de peste 80.000 de locuitori, orașul Kolding este centrul de municipalitatea din Kolding. Orasul este, de asemenea, parte din cea mai mare zona metropolitană Jutland. Acesta este acasa, la 3 filiale campusul universitar.

Caută Masterate in Kolding în Danemarca 2019/2020

rezultate găsite Filter

Masterat în design de comunicare

Designskolen Kolding
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Danemarca Kolding

Obiectivul comunicării este de a influența cunoștințele, comportamentul și atitudinile oamenilor. Prin urmare, am hack în spații de oraș, vom crea jocuri pe calculator pentru alcoolici, vom schimba modul in care pacientii percevie timpul de așteptare, noi de design mod constatare prin utilizarea de sunet, sau noi de design postere pentru dislexici.

Masterat în design textil

Designskolen Kolding
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Danemarca Kolding

În Design de textile ne educam colaboratori de proiectare, care sunt bine fundamentate pentru a lucra în echipe care ajung dincolo de limitele proprii disciplinei, de exemplu, cu industria, arhitecții, industria generală modei și a altor persoane care lucrează cu narațiuni vizuale.

Masterat în design de moda

Designskolen Kolding
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Danemarca Kolding

Experimentul este întotdeauna punctul de plecare pentru proiecte la design vestimentar și o explorare a "frumos", o parte importantă a oricărui proiect. Proiectele sunt proiectate să pună la îndoială, de a explora și provocare, într-un mediu de lucru care este departe de mass-media de "circ de moda".

Maestru în design industrial

Designskolen Kolding
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Danemarca Kolding

Ca urmare a trecerii de la o societate industrializată la o societate bazată pe cunoaștere și comunicare bazată, Industrial Design este o disciplină în dezvoltare rapidă.

Master European în Managementul Turismului

University of Southern Denmark
Campus La zi 2 ani

Programul de doi ani integrat de masterat european integrat are drept scop calificarea absolvenților pentru a gestiona provocările uriașe cu care se confruntă turismul contemporan ...