MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Esbjerg Danemarca 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Danemarca, oficial Regatul Danemarcei, este un stat suveran din Europa de Nord, situat la sud-vest de Suedia, la sud de Norvegia, și marginita la sud de Germania.

Orașul Esbjerg este în coasta de vest a peninsulei Iutlanda, Danemarca. Acesta este de peste 70.000 de locuitori și este cel mai mare oras 5-a din țară. Esbjerg este acasa, la sucursalele campusul de la mai multe universități de seamă dintre acestea fiind la University of Southern Denmark.

Caută Masterate in Esbjerg în Danemarca 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în proiectarea sistemului global

Aalborg University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Danemarca Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 mai mult

Programul de Master în Global Systems design vă permite să se ocupe de afaceri modern și complexitatea organizationala. Veți învăța cum să analizeze și să modeleze procesele și sistemele de business specifice.

Maestru în tehnologia sport

Aalborg University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Danemarca Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 mai mult

Programul de master în Sport Tehnologie de la Universitatea din Aalborg, Danemarca, se concentrează pe dezvoltarea de echipamente tehnologice si interactiunea dintre echipament și performanță umană.

Master în tehnologia materialelor

Aalborg University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Danemarca Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 mai mult

În timpul programului de Master in Tehnologia Materialelor, veți obține o înțelegere a problemelor pe care companiile de producție industriale, consultanta firme de inginerie, firme de certificare, și instituții de cercetare se întâlnesc în legătură cu producerea și utilizarea materialelor.