14 Masterat Programe în Croaţia for 2024

Masterat Programe în Croaţia for 2024Filter
    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master Marketing digital se va concentra pe „imaginea mai amplă” și vă va pregăti să gândiți strategic și în afara cutiei în contextul marketingului. Nu ezitați să vă perfecționați în continuare abilitățile în domeniul marketingului digital.

    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programul de studii postuniversitare INTER-EnAgro oferă cunoștințe teoretice și practice destinate utilizării și gestionării durabile a resurselor naturale, cum ar fi solul și apa, precum și efectele pozitive și negative ale activităților umane, în special ale agriculturii, asupra acestor resurse. Programul este conceput ca o continuare a studiilor universitare și permite continuarea studiilor la nivel postuniversitar.

    • La Rochelle, Franţa
    • Athens, Grecia
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program comun de master în biotehnologie marine este un program multidisciplinar integrat oferit în cadrul uneia dintre primele universități europene transnaționale. Programul oferă studentului o educație academică de înaltă calitate, construind competențe profesionale în domeniul biotehnologiei marine (numită și biotehnologie albastră) și contribuind la abordarea provocărilor sale globale.

    • Split, Croaţia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studiul universitar (master) de management al ospitalității și turismului este primul studiu de acest fel orientat către piața internațională a turismului, cu accent pe dobândirea de abilități și cunoștințe practice care pot fi aplicate oriunde în lume. Ca parte a acestui program de studii, studenții își fac stagiile în unele dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, companii turistice și organizații, precum și restaurante, ceea ce le permite să obțină un avantaj competitiv pe piața muncii.

    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Managementul proiectării și comunicațiilor este un proces complex care necesită cunoștințe interdisciplinare și diverse abilități pe care le puteți stăpâni, înțelege și dezvolta pe deplin în acest program de studii. Trăim într-o perioadă inspirată de tehnologie care ne confruntă cu noi provocări și necesită noi moduri de a face față unor probleme din ce în ce mai complexe.

    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master Data Science este una dintre cele patru sub-specializări ale noastre în Inginerie Calculatoare Aplicată. Când vă aprofundați în programa acestui curs, veți vedea că acesta cuprinde aria analizei datelor, analizei rețelelor sociale, calculului afectiv, învățarea automată a analizei statistice, metode analitice cantitative, vizualizarea datelor și, de asemenea, concepte fundamentale de afaceri potrivite pentru master. nivel.

    • Split, Croaţia

    La zi, Part time

    2 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Studiul postuniversitar (Master) de management sportiv este primul și singurul astfel de program de studiu din Croația. Este destinat profesioniștilor care lucrează deja în sport și doresc să-și avanseze cariera, precum și celor care doresc să obțină o carieră de succes în sport și industria sportului.

    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master Inginerie software este una dintre cele patru sub-specializări ale noastre în Inginerie informatică aplicată. Evaluările sale principale de angajare astăzi sunt excelente. Am asigurat un stagiu de practică pentru studenții noștri cu jucători cunoscuți din industrie din Croația și UE.

    • Zadar, Croaţia

    În campus

    Croat

    În cadrul acestui program, studenții vor dobândi educație specifică în geografie aplicată. Astfel, ei vor dobândi un raport echilibrat de cunoștințe și abilități, adică competențe, legate de noile tendințe din societate și economie.

    • Dubrovnik, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Studii postuniversitare în Economie și Business Economie durează de doi ani,. adică patru semestre. (120 credite ECTS). La finalizarea studiului absolvent, elevii dobândesc gradul academic de Master în Economie sau Economie Business.

    • Zadar, Croaţia

    În campus

    Croat

    Studiile postuniversitare de arheologie vizează dezvoltarea cunoștințelor de specialitate într-una din subdisciplinele arheologice majore (arheologie preistorică, arheologie clasică, arheologie medievală și postmedievală, arheologie subacvatică). De asemenea, studiul postuniversitar își propune să dezvolte complet înțelegerea și aplicarea metodelor de lucru științific și de cercetare utilizate în arheologie.

    • City of Zagreb, Croaţia

    În campus

    Croat

    Prin stăpânirea studiilor profesionale de specialitate a programelor de finanțe corporative, studentul va dobândi cunoștințele teoretice specifice necesare gândirii critice și capacitatea de a le aplica în practică. Studentul va stăpâni cunoștințele, abilitățile, competențele generale și specifice și va obține cunoștințele relevante, sistematice și actuale în domeniul finanțelor corporative, care pot fi aplicate practic la luarea deciziilor privind finanțele din cadrul corporațiilor.

    • Zagreb, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Tehnologia chimică și de mediu (CET) este un program de studii universitare de absolvire. Cursurile se desfășoară exclusiv în engleză, în prelegeri clasice ex-cathedre. CET este un program de studiu interdisciplinar care oferă studenților abilități și cunoștințe din științele tehnice; inginerie chimică, de mediu și materiale și științe naturale; chimie aplicată și analitică.

    • Rijeka, Croaţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studenții care studiază și finalizează un program de studii postuniversitare oferit de Facultatea de Economie din Rijeka vor dobândi competențe și abilități importante și necesare în viitoarea lor carieră ca master în Economia Afacerilor.