MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Split Croaţia 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Croația este o alegere bună pentru studenții care doresc să studieze într-un loc bine cunoscut pentru coastelor sale frumoase, amestecul său de farmec mediteranean și Europa de Sud-Est și un bogat patrimoniu istoric și cultural.

Universitatea din Split, este fata de acest oraș croat, cu toate acestea noi școli sunt up-vine în fiecare an. Orasul este foarte de susținere de străini astfel ceea ce înseamnă chiar și studenții internaționali pot fi cazate confortabil în timp ce efectuarea de studii de aici.

Caută Masterate in Split în Croaţia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în Managementul sportului

Aspira University College
Campus La zi Part time 2 ani Octombrie 2019 Croaţia Split Zagreb + 2 mai mult

Absolvent de studii (Master) de Management Sport este primul și singurul program de studiu în Croația. Este destinat specialiștilor care lucrează deja în domeniul sportului și care doresc să își dezvolte cariera, precum și celor care doresc să obțină o carieră de succes în sport și în industria sportivă.