MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Contabilitate internațională Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Contabilitate internațională Part time în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Contabilitate internațională, Regatul Unit Filter

Msc / PGDip finanțe internaționale și contabilitate

Abertay University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Dundee + 1 mai mult

Master noastre Internaționale Finanțe și contabilitate este special conceput pentru a vă permite să se stabilească o carieră profesională în sectorul financiar - principalul motor al creșterii în economiile moderne, deschise bazate pe piață.