Filter
Masterate
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Masterate în Contabilitate internațională Cu jumătate de normă în Africa 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Chiar dacă alegeți mitologic, feeric Tanzania Africa de Est, Senegal, teren de Teranga sau Africa de Sud, cu oportunități sale largi pentru a absorbi în și să servească, de cercetare în Africa va fi coplesitoare.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Contabilitate internațională Cu jumătate de normă în Africa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Contabilitate internațională, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Studentul ar trebui să dezvolte competența aplicată de specialitate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul con ... [+]

Studentul ar trebui să dezvolte competența aplicată de specialitate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul contabilității financiare. Printr-o disertație de aplicare limitată, un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Cerințe de admitere: Un potențial student ar trebui să dețină o calificare de onoare sau o diplomă postuniversitară în contabilitate sau o diplomă de onoare în domeniul managementului financiar la nivelul NQF nou 8 / nivelul vechi NQF 7. În mod alternativ, orice altă calificare de patru ani pe NQF nou 8 / Old NQF nivelul 7 și experiența contabilă aferentă, considerată relevantă și suficientă de către Departamentul de Contabilitate. Departamentul de Contabilitate poate solicita un studiu pregătitor și un examen de acces. Va urma un proces de selecție.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză