Programe de Masterat în Construcții

Compară 25 Studii Postuniversitare în Construcții

Un program de master este un pas comun luate pentru a construi pe studii de bacalaureat anterioare. Pentru cei care se întorc la școală, abilitățile și cunoștințele obținute în aceste programe ar putea avansa o carieră existentă.

Ce este un Maestru în Construcții? Aceste cursuri se concentrează cel mai adesea pe un anumit domeniu din cadrul categoriei generale de inginerie civilă. Un program de management al construcțiilor include adesea clase în subiecte precum managementul de proiect, planificarea și programarea, dreptul contractelor, estimarea costurilor și procedurile de siguranță. Aceste sesiuni sunt, de obicei, combinate cu scopul de a echipa absolvenții pentru a gestiona distribuția resurselor și gestionarea forței de muncă necesare pentru a executa proiecte de construcții mari, cum ar fi drumurile, clădirile și căile navigabile.

Elevii din aceste programe deseori dezvoltă o înțelegere a resurselor necesare dezvoltării și întreținerii infrastructurii.Acest lucru poate conduce la o mai mare apreciere a ingineriei civile, precum și la capacitatea de a vedea oportunități de îmbunătățire. Îmbunătățirea abilităților de cercetare și a practicilor de organizare ar putea fi, de asemenea, utile în orice număr de sarcini personale sau profesionale.

Programele din această disciplină variază foarte mult în ceea ce privește costurile, pe baza unor factori diferiți, precum locația școlii și durata cursurilor. Încercați direct cu instituția pentru cifre exacte.

Industria construcțiilor este adesea o sursă de multe locuri de muncă la diferite niveluri de calificare și educație. Un absolvent al unui program de studii de management în domeniul construcțiilor s-ar putea aștepta să găsească un loc de muncă ca manager de sit. Aceste poziții ar putea implica îndatoriri precum negocierea cu companiile de aprovizionare și logistică, elaborarea orarelor și conducerea personalului de conducere. S-ar putea găsi, de asemenea, o poziție la o firmă de consultanță, care să ofere servicii necesare investitorilor și guvernelor, cum ar fi evaluarea costurilor, gestionarea lanțului de aprovizionare sau revizuirea contractului.

Construcția este adesea un domeniu complicat, așa că planificați-vă cu atenție educația pentru cea mai bună șansă de succes. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

MA în Construirea Durabilă

Universidad Católica del Maule
Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2018 Chile Talca

Este de așteptat ca profesionist, întotdeauna dintr-o abordare creștină are capacitatea de a aplica cunoștințele în domeniul construcțiilor durabile și a eficienței energetice dobândite în școală absolvent. Acesta va fi un profesionist calificat, cu un fundal tehnic, care permite o reînnoire a cunoștințelor, și o perspectivă generalist la nivel global de performanță în construcții și eficiența energetică durabilă, răspunzând la nevoile tehnice ale țării în acest domeniu. [+]

Context general: Mod de studiu :. Locul de desfășurare: Campus San Miguel de Talca. Zi: zi și de seară. Dedicație: parțială. Durata: șase trimestre. Contingentele 10. Tipul programului: Professional. Realizat din: 2016. Dirigido o:

Profesioniști cu un grad, în scopul de a programa suprafață de cel puțin opt semestre și diplomă de licență academic.

Cerințele de admitere:

Candidatul trebuie să aibă o diplomă de licență și o calificare profesională pentru cel puțin 8 semestre.

Solicitantul trebuie să prezinte un portofoliu cu următoarele documente:

Completati formularul de identificare a solicitantului. Fotocopia cărții de identitate. Certificat de naștere. Scrisoarea de intenție pentru intrarea în magistrului. copie certificată de gradul de licență și / sau de gradul profesional. concentrare ia act legalizat în mod corespunzător program de licență. O scrisoare de recomandare de la un grad academic cu cel puțin master indicând capacitatea candidatului de a continua studiile postuniversitare. În cazul în care solicitantul are un loc de muncă, trebuie să atașați o scrisoare de recomandare de la certificarea dvs. angajator și de muncă emise de societatea în care poziția a avut loc remarcat. Absolvent profil: ... [-]

Maestru De Practică Constructii

Bond University
Campus Cu normă întreagă 72 săptămâni January 2018 Australia Robina

Acest program acoperă o gamă largă de subiecte în domeniul practicii construcțiilor, cu accent pe gestionarea și livrarea de proiecte complexe de construcții. [+]

CERINȚE DE INTRARE

Finalizarea unui nivel cadru de calificări 7 grad australian licență de la o instituție autorizată.

DESCRIERE PROGRAM

Acest program acoperă o gamă largă de subiecte în domeniul practicii construcțiilor, cu accent pe gestionarea și livrarea de proiecte complexe de construcții. Acesta conține, de asemenea, o temă puternică de durabilitate care vă echipează cu abilități deosebite, care sunt foarte căutate în mediul construit.

PROGRAM STRUCTURA

Acest program vă permite să ieșiți după patru subiecți cu un certificat de absolvent, după opt subiecți, cu o diplomă de absolvent sau complet 12 discipline pentru o diplomă de master.

... [-]

Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă 3 semestre April 2018 Germania Magdeburg

[+]

Programul începe în semestre de iarnă și de vară.

Obiectivul programului de master în construcția eficientă din punct de vedere energetic este de a transmite cunoștințe fundamentale care acoperă zone potențiale pentru economisirea energiei, izolație termică pentru construcții, termoenergetică și cost-eficiență. Elevii sunt echipați cu abilitățile necesare pentru planificarea și construirea clădirilor eficiente din punct de vedere energetic și pasiv, precum și pentru renovarea structurilor existente la cel mai înalt nivel de eficiență energetică.

Un alt obiectiv al acestui program de master este de a deveni echipat pentru a aplica metode științifice și de a stăpâni în mod independent cerințele unei game largi de roluri profesionale în practica aplicată, cercetare sau de predare.... [-]


MSc (Building) in Construction Project Management

University of the Witwatersrand
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

[+]

La finalizarea de Master (Clădire) Management de proiect în programul de construcții, una este pregătit pentru o gamă largă de oportunități de carieră la nivel înalt în sectorul public și privat și o oportunitate de a urmări rapid la poziții mai dificile din industrie. S-ar putea, de asemenea, pregăti unul pentru continuarea studiilor la Wits sau alte instituții academice de conducere.

[-]

Maestru De Management De Proiect In Constructii

Asian Institute of Technology
Campus Cu jumătate de normă 1 an July 2018 Thailanda Bangkok Myanmar Yangon Vietnam Ho Chi Minh Hanoi + 5 mai mult

Institutul de Tehnologie din Asia promovează schimbările tehnologice și dezvoltarea durabilă în regiunea Asia-Pacific, prin învățământul superior, cercetare și informare. Înființată în Bangkok în 1959, AIT a devenit [+]

Institutul de Tehnologie din Asia promovează schimbările tehnologice și dezvoltarea durabilă în regiunea Asia-Pacific, prin învățământul superior, cercetare și informare. Înființată în Bangkok în 1959, AIT a devenit o instituție de studii postuniversitare de lider regional și este activ de lucru cu partenerii din sectorul public și privat din întreaga regiune și, cu unele dintre universitățile de top din lume.

Management de proiect in Constructii domeniul de studiu pregătește profesioniști pentru a juca un rol de lider în industria de construcții internaționale. Se modelează pe elevi să devină lideri activi în industria construcțiilor și proiectul de mare construcție. Programul pregătește studenții pentru: - Pentru a deveni manageri restante și factorii de decizie familiarizați cu tehnicile moderne de management în construcții, management de inginerie și management a infrastructurii - Pentru mai competent și capabil să gestioneze proiecte internaționale de construcții de mari dimensiuni - Pentru a putea asista Corporation a instala și de a dezvolta sistemul de management de proiect într-o companie... [-]


Eficiență Energetică Maestru Al Sistemelor De Construcție

Technical University of Civil Engineering Bucharest
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 România Bucureşti

Dupa primul ciclu de studii (licență), Master "Eficiența energetică a sistemelor de construcție", adaugă abilități de ingineri EEITB, cunoștințe aprofundate în domenii cheie ale cercetării dezvoltate în noastre Facultatea: clădiri cu consum energetic, confort în medii de interior, comportarea sistemelor tehnice ale clădirilor (ventilare, încălzire, refrigerare, unitate de ambalare a aerului, electrice, iluminat, salubritate, gestionarea automată, acustică, a poluării atmosferice și sisteme de filtrare, surse de energie regenerabile). [+]

Dupa primul ciclu de studii (licență), Master "Eficiența energetică a sistemelor de construcție", adaugă abilități de ingineri EEITB, cunoștințe aprofundate în domenii cheie ale cercetării dezvoltate în noastre Facultatea: clădiri cu consum energetic, confort în medii de interior, comportarea sistemelor tehnice ale clădirilor (ventilare, încălzire, refrigerare, unitate de ambalare a aerului, electrice, iluminat, salubritate, gestionarea automată, acustică, a poluării atmosferice și sisteme de filtrare, surse de energie regenerabile). Cursurile se bazeaza pe teme cum ar fi:

termodinamicii tehnice avansate (dinamica de gaz compresibil, termodinamica ireversibile, cu viteză finită, sisteme energetice neconvenționale) mecanica fluidelor (limita de strat turbulenta, CFD) Puterea electrică (inginerie electrică teoretică, sisteme de putere tranzitorii și regim non-sinusoidal) Modelarea numerică și simularea comportării echipamentelor și instalațiilor sistemelor, metode experimentale de monitorizare a funcționării sistemelor de facilități sisteme complexe de management tehnic, energia din surse regenerabile și eficiente, materiale "inteligente", echipamente și sisteme utilizate în clădiri cu un consum foarte redus de energie, a puterii generatoare de metode de evaluare a performanțelor sistemelor de instalare (audit și certificare energetică a clădirilor). ... [-]

Master In Inginerie A Proceselor De Consolidare și Sisteme (curriculum Clădiri Istorice De Reabilitare)

University of Bologna School of Engineering and Architecture
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Ravenna China Shanghai + 2 mai mult

HBr (istoric Clădire de reabilitare) curriculum-ului internațional de masterat în Inginerie proceselor de constructii si sisteme a fost construit pentru a satisface nevoile de noi profesioniști, capabili să integreze funcțiile găsite în mod tradițional în cadrul procesului, concentrându-se pe analiza critică a patrimoniului istoric , diagnosticul condițiilor de conservare, definirea procedurilor și a tehnicilor de consolidare și reabilitare a artefactelor, prin aplicarea unor metode și soluții eficiente, compatibile cu protecția personajelor de patrimoniu. Mai multe informații aici: http://corsi.unibo.it/2cycle/HistoricBuildings/Pages/default.aspx [+]

Inovația în ambele structura tehnică și organizatorică este în creștere complexitatea procesului de construcție. Apariția unor cerințe mai stricte și de penetrarea intensă a noilor materiale și tehnologii ia relevanță deosebită în consolidare, recuperare și reabilitare a clădirilor istorice, care este un segment de piață în expansiune constantă.

Valoarea culturală crescândă atribuită clădirea existentă și beneficiile economice și de mediu asociate cu conservarea sa se extind această piață, a căror dezvoltare în continuare combustibili o cerere de abilități de profil înalt, capabili să îndeplinească caracteristicile sale specifice și constrângeri.... [-]


Management De Proiect De Constructii

SRH University Heidelberg
Campus 20 luni October 2018 Germania Heidelberg

Însoțiți o proprietate de dezvoltarea proiectului și realizarea proiectului de facility management profesional - sunt necesare pentru expertiză tehnică și economică și abilități de management extinse. Și asta e ceea ce se cere din ce în ce de lideri în construcții și industrie proprietate, precum și de construcție și de management al clădirilor de astăzi. [+]

Diverse perspective Conectează-te studiile cu un "Master of Science". Aceasta deschide nu numai accesul la serviciul public mai mare. Ei, de asemenea, deschide usa la înaltă calitate, orientate spre viitor ocupații. Lucru interdisciplinare Ca un manager de proiect în construcția lucrați cu oameni din diferite discipline. În timp ce încă un student, de aceea lucra în echipe interdisciplinare. Astfel încât să sunt bine pregătite pentru practica! Learning orientat Ei învață și să lucreze în grupuri mici, sunt îngrijiți intens, au un calendar compact și renunță la pauza semestru. Acest lucru vă permite pentru a finaliza studiile în numai 20 luni! Și cea mai bună parte: Cu un pic de flexibilitate, puteți studia, de asemenea parte. Învățare orientată spre practică Profesorii noștri pregătesc orientare practică îngust înainte de activitățile viitoare. În plus, ne-am angajat practicieni cu experiență didactic, cum ar fi arhitecți, ingineri și manageri din poziții de top și de senior management pentru tine. [-]

Diplomă De Master în Management Cuprinzător De Construcție

laSalle Barcelona Postgraduate
Campus Cu normă întreagă September 2018 Spania Barcelona

În cadrul exemplului de realizare a unei intervenții de lucru coordonată a diferiților agenți, cum ar fi promotor, clientul public sau privat, proiectantul, managerul de construcții, constructor, industriale și administrațiile publice este necesară. [+]

În cadrul exemplului de realizare a unei intervenții de lucru coordonată a diferiților agenți, cum ar fi promotor, public sau client privat, proiectantul, managerul de construcții, constructor, industriale și necesare administraţie publică. În acest sens, industria de construcții a fost exigent un profesionist care are o formațiune care reunește domeniile de cunoaștere a tuturor acestor agenți pentru o lungă perioadă de timp.

Fundamentul educațional oferit de studii universitare de tehnice în acest domeniu (de inginerie și de arhitecturi tehnice și superior) nu include în programele lor de gestionare integrată a procesului de construcție. În acest context, Master în Managementul Integrat de construcții oferă o formare strâns la nevoile pieței forței de muncă din sectorul construcțiilor, punând accentul pe un proces de învățare simplificată și accelerată de gestionare cuprinzătoare a întregului proces de construcție.... [-]


Mtech în Construcție De Management (cercetare - Based)

University of Johannesburg
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și a specializării special în managementul construcțiilor, proprietatea și domeniile conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicata de rezolvare a problemelor. [+]

Aceasta calificare este destinat să permită absolvenților să aplice cunoștințe / abilități tehnice integrate și analize avansate și a specializării special în managementul construcțiilor, proprietatea și domeniile conexe, prin implicarea într-un proiect de cercetare aplicata de rezolvare a problemelor.

rezultatele de calificare

Desfășura activități de cercetare și dezvoltare într-un domeniu specializat și să se angajeze în transferul de tehnologie în domeniul managementului construcțiilor și dezvoltării proprietății.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

A BTech: Construction Management, sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent SAU O Diploma Superior National: Clădire Topografie sau Supraveghere Constructii, la care se adauga experiență de lucru aprobat și alte studii post-diploma. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.... [-]


Maestru în Domeniul Imobiliar și Management în Construcții

KTH Royal Institute of Technology
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Suedia Stockholm

Programul pregătește absolvenți pentru diferitele ocupații legate de sectorul imobiliar, guvern și managementul construcțiilor. În 2015, programul a primit o acreditare RICS, ceea ce înseamnă că programul răspunde la cele mai înalte standarde în domeniul educației imobiliare. [+]

Programul pregătește absolvenți pentru diferitele ocupații legate de sectorul imobiliar, guvern și managementul construcțiilor. În 2015, programul a primit o acreditare RICS, ceea ce înseamnă că programul răspunde la cele mai înalte standarde în domeniul educației imobiliare.

Managementul imobilelor și construcțiilor la KTH

Curriculum-ul programului se referă la patru termeni de studiu cu normă întreagă. În cadrul programului, este posibil să se specializeze în: Managementul proiectelor de construcții, Dezvoltarea imobiliară și Dreptul funciar sau Economia clădirilor și a bunurilor imobiliare. Câteva dintre cursurile cu predare în mod obișnuit de specializare în domeniul dezvoltării imobiliare și dreptului funciar sunt predate în limba suedeză.... [-]


Master - Localități De Căldură și întreprinderi

Far Eastern Federal University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Rusia Vladivostok

Programul combină de formare teoretică și practică în domeniul proiectării, construcției, instalarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu gaz de căldură și, ventilație și aer condiționat a clădirilor și a centralelor generatoare de căldură, proiecte de inginerie și de echipament de construcții, introducerea de economisire a energiei și a tehnologiilor de mediu. [+]

Prezentare generală a programului

Programul combină de formare teoretică și practică în domeniul proiectării, construcției, instalarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu gaz de căldură și, ventilație și aer condiționat a clădirilor și a centralelor generatoare de căldură, proiecte de inginerie și de echipament de construcții, introducerea de economisire a energiei și a tehnologiilor de mediu.

Programul se ocupă cu problemele de tehnologii înalte; analiză sistem de inginerie, activități de modelare și de cercetare matematice.

competență dobândite efectuarea de studii pentru a evalua starea obiectelor naturale și naturale și provocate de om; determinarea datelor de proiectare inițiale, și a obiectelor de monitorizare calcul justificare; posesia unor metode de evaluare a potențialului inovator, riscul comercializării proiectului, studiu de fezabilitate proiectat obiecte și produse; cunoașterea metodelor de proiectare și de monitorizare a clădirilor și structurilor, elementele structurale ale acestora, inclusiv metodele de calcul justificare, inclusiv utilizarea de scop general și software specializat și a sistemelor informatice și de proiectare asistată de calculator; dezvoltarea de modele conceptuale, tehnice și detaliate ale obiectelor complexe, inclusiv utilizarea de proiectare asistată de calculator; cunoașterea metodelor de proiectare a sistemelor de inginerie de clădiri și structuri, elemente structurale ale acestora, inclusiv metodele de analiză a sistemelor de inginerie și software-ul de calcul profesional. Avantaje competitive extrem de facultate; posibilitatea de a participa la proiecte de cercetare; disponibilitatea de laborator moderne și bază tehnologică pentru procesul educațional și de cercetare științifică; integrarea proceselor educaționale și științifice care implică organizații de cercetare de proiectare; Parteneriat cu cele mai mari... [-]

Master of Engineering Leadership in High Performance Buildings

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Cu normă întreagă 1 an January 2018 Canada Vancouver

[+]

Idei sumare Subiect: Inginerie Mod de livrare: În campus Specializare: Clădiri de înaltă performanță Componentele programului: Doar cursuri Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate Școală: Școala de arhitectură și arhitectură de peisaj [-]

Master în Inginerie și Management De Construcții

National Central University
Campus Cu normă întreagă September 2018 Taiwan Taoyuan

Institutul Universitar de Inginerie Construcții și Management a fost infiintata in anul 2001. Institutul este primul de acest gen în universitățile publice din Taiwan. A fost anterior Construcții Inginerie și Management Divizia de la Departamentul de Inginerie Civilă [+]

Institutul Universitar de Inginerie Construcții și Management a fost infiintata in anul 2001. Institutul este primul de acest gen în universitățile publice din Taiwan. A fost anterior Construcții Inginerie și Management Divizia de la Departamentul de Inginerie Civilă, care a fost înființat în 1991. Ca urmare a diviziei de reușita, Institutul continuă să crească în toate dimensiunile prosperously, reflectând marea nevoie de cunoașterea domeniului de inginerie de construcții și de management în Taiwan. În prezent, există 7 membri ai facultăților full-time, 24 de studenți absolvent la nivel de studii de masterat și 19 la nivel de doctorat în cadrul Institutului.

... [-]

Diplomă De Master în Management și Inovație Tehnologică în Construcții

Universidad de La Laguna
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Spania Santa Cruz de Tenerife

Acest master are drept scop de a instrui profesioniștii din aceste noi metodologii care sunt relevante astăzi și manifestă ca unul dintre sectoarele de inovare în domeniul managementului construcțiilor în anii următori: modele de informare în construcții - BIM (Building Information Modeling), sisteme integrate de management, sisteme de management de mediu, sisteme de management al calității, identificarea și evaluarea riscurilor, responsabilitatea socială și de mediu a companiei de construcții, controlul de gestiune al construcțiilor termene, de timp și de analiză a costurilor și de diagnostic ,, în reabilitarea clădirilor, tehnologii de construcții inovatoare în reabilitarea clădirilor, inspecția tehnică și auditul și certificarea energetică a clădirilor, precum și a proceselor de inovare și noile tendințe în sectorul constructie. [+]

Sectorul construcțiilor se îndreaptă spre un nou cadru conceptual care impune noi cerințe și capacitățile tehnologice, sociale, economice și de mediu. Construcția pare legat de concepte noi, cum ar fi inovația, durabilitatea, reabilitarea și întreținerea, precum și noile tehnologii aplicate la proiectarea și construcția arhitecturale și urbane, industrializarea și eficiența în gestionarea întregului proces.

Acest master are drept scop de a instrui profesioniștii din aceste noi metodologii care sunt relevante astăzi și manifestă ca unul dintre sectoarele de inovare în domeniul managementului construcțiilor în anii următori: modele de informare în construcții - BIM (Building Information Modeling), sisteme integrate de management, sisteme de management de mediu, sisteme de management al calității, identificarea și evaluarea riscurilor, responsabilitatea socială și de mediu a companiei de construcții, controlul de gestiune al construcțiilor termene, de timp și de analiză a costurilor și de diagnostic ,, în reabilitarea clădirilor, tehnologii de construcții inovatoare în reabilitarea clădirilor, inspecția tehnică și auditul și certificarea energetică a clădirilor, precum și a proceselor de inovare și noile tendințe în sectorul constructie.... [-]