MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Conformitate Part time în Spania 2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Conformitate Cu jumătate de normă în Spania 2020

2 Rezultate din Conformitate, Spania Filter

Master în conformitate

IMF Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master este destinat atât absolvenților de studii universitare cât și profesioniștilor care doresc să fie instruiți în sectorul de reglementare a conformității și care doresc să lucreze în calitate de ofițer de conformitate, un profil foarte solicitat de companii.

Master în Compatibilitate Corporativă Global

IE Law School
Online & Campus Combinate La zi Part time 10 - 11 luni Contactează şcoala Spania Madrid + 1 mai mult

Indiferent dacă lucrați deja într-un departament juridic internațional sau doriți să începeți o nouă carieră interesantă, acest program oferit atât în regim part-time (11 luni - martie) cât și în format full-time (10 luni - dezvoltați o înțelegere sofisticată a cadrului juridic internațional, a eticii de afaceri și a strategiilor de conformitate din perspectivă globală.