MASTERSTUDIES.RO

Vezi 4 Masterate în Conformitate Studiu de Master Cu jumătate de normă

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiu de Master în Conformitate Cu jumătate de normă

4 Rezultate din Conformitate Filter

Master în conformitate

IMF Business School Portugal
Online Part time 720 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugalia online

Scopul acestui Master în conformitate cu FMI Business School este de a instrui pe deplin, profesioniștii care doresc să îndeplinească anumite funcții ale agentului de conformitate.

Master în conformitate

IMF Business School
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master este destinat atât absolvenților de studii universitare cât și profesioniștilor care doresc să fie instruiți în sectorul de reglementare a conformității și care doresc să lucreze în calitate de ofițer de conformitate, un profil foarte solicitat de companii.

Master în Compatibilitate Corporativă Global

IE Law School
Online & Campus Combinate La zi Part time 10 - 11 luni Contactează şcoala Spania Madrid + 1 mai mult

Indiferent dacă lucrați deja într-un departament juridic internațional sau doriți să începeți o nouă carieră interesantă, acest program oferit atât în regim part-time (11 luni - martie) cât și în format full-time (10 luni - dezvoltați o înțelegere sofisticată a cadrului juridic internațional, a eticii de afaceri și a strategiilor de conformitate din perspectivă globală.

MSL: respectarea și managementul riscului

Thomas Jefferson School of Law
Online La zi Part time 1 an Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii San Diego + 1 mai mult

Elevii vor învăța despre respectarea financiară pentru instituțiile financiare, și de asemenea, riscul de management. Cu reglementarea guvernamentală în creștere în domeniu, acesta este un domeniu în creștere de locuri de muncă și un timp oportun pentru a dobândi cunoștințe în arena.