MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Conducerea organizațională în Singapore 2020/2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Programele de studiu în leadership organizațional ar putea include dezvoltarea de o conștientizare a atitudinilor, punctele forte și comportamente care fac un impact asupra capacității de conducere. Programele variază în lungime, și, ca urmare, poate varia în costuri.

Singapore, oficial Republica Singapore, este o insulă sud-estul Asiei oraș-stat de pe vârful de sud a peninsulei Malay, 137 km nord de ecuator. Un număr de universități străine, școli de Business, institute de specialitate au de configurare, de asemenea, campusurile lor din Asia, în Singapore. Singapore este una dintre cele mai sigure mari orașe din lume, cu aproape orice măsură.

Studii Postuniversitare Cel Mai Bun în Conducerea organizațională în Singapore 2020/2021

1 Rezultate din Conducerea organizațională, Singapore Filter

Master de Leadership în Învățarea Organizațională (Universitatea Monash)

Kaplan Singapore
Masterat
Masterat
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Campus
Online

Master of Leadership de la Universitatea Monash te învață să conduci cu încredere. Conducerea la Universitatea Monash abordează dimensiunile umane și de învățare ale organizaț ...

Citeste mai mult