117 Masterat Programe în Conducere 2024

Masterat Programe în Conducere 2024Filter
    • Berlin, Germania

    La zi

    12 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Adaptat pentru cei cu o pregătire academică existentă în inginerie, Masterul IU în Managementul Ingineriei combină cunoștințele tehnice cu o varietate de subiecte inovatoare din teoria și practica managementului. Masterul în Managementul Ingineriei de la IU este conceput pentru a vă instrui în procesul de luare a deciziilor strategice și procese de inginerie, oferindu-vă expertiza necesară pentru a vă asuma responsabilități de management la nivel înalt într-un mediu internațional.

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Progresați în gestionarea și administrarea afacerilor în domeniul asistenței sociale și al serviciilor umane cu RSM online în administrarea conducerii. Această pistă este oferită în parteneriat cu Școala de Afaceri și Politici Publice a Universității Aurora Dunham și este concepută pentru a pregăti absolvenții să conducă echipe și să gestioneze procesele de asistență socială în medii non-profit, sănătate publică și multe altele. Cursurile le permit studenților să aleagă dintre opțiunile MBA la nivel de management și leadership pentru a-și alinia studiile cu obiectivele lor specifice de carieră.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Companiile moderne au nevoie, acum mai mult ca niciodată, de lideri care se simt confortabil să opereze într-o lume de afaceri internațională și digitală. Acesta este Masterul online IU în Managementul Leadership-ului pune un accent deosebit pe aceste două aspecte atunci când te instruiesc pentru a deveni un lider de afaceri și de personal de succes. Vă veți dezvolta abilitățile strategice, de colaborare, de negociere și de comunicare și veți obține o mare varietate de instrumente care vă vor ajuta în orice rol managerial viitor - în orice sector. Studiați online, oricând și obțineți o diplomă internațională unică, care vă va ridica profilul profesional.

    • London, Regatul Unit
    • Paris, Franţa

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocări de afaceri legate de transformarea digitală și tehnologiile de frontieră. Masterul în Management și Leadership al transformării digitale este un program cu normă întreagă de 18 până la 21 de luni, predat în două campusuri: Londra și Paris. Curriculumul inovator și unic al programului se bazează pe patru piloni: abilități cognitive și leadership, tehnologii digitale, management al transformării și dezvoltare profesională.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul în Management și Management de Echipe este un program de formare care se concentrează pe furnizarea studenților cu o pregătire solidă în abilități de conducere și management de echipă în domeniul afacerilor. Acest program este conceput pentru a ajuta studenții să dezvolte abilități practice și teoretice în managementul echipei, comunicare eficientă, luare a deciziilor și rezolvare de probleme în medii complexe de afaceri.

    • Geneva, Elveţia
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Part time

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Studierea managementului internațional vă arată cum să conduceți o echipă globală. Veți explora cele mai recente tendințe în management și veți stăpâni instrumentele, abilitățile practice și leadershipul pentru o carieră de succes.

    • Online
    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Obiectivul general al Masterului în transformare digitală și inovare de la Inesdi este de a oferi o viziune completă a întregului proces de digitalizare al unei companii și a pașilor necesari pentru realizarea acestuia.

    • Malmö, Suedia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program de masterat de doi ani vă oferă cunoștințe aprofundate și o înțelegere profundă a provocărilor cu care se confruntă organizațiile și întreprinderile de astăzi. Acesta se concentrează pe relația dintre provocările societale și conducerea și organizarea la intersecția dintre sectorul privat, public și non-profit. Educația abordează aspecte critice ale conducerii și ale schimbării organizaționale, cum ar fi puterea, etica, rezistența, genul, diversitatea, durabilitatea și digitalizarea.

    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 2 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    • Barcelona, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Master în Management de proiect este conceput pentru a dota directori pentru a conduce, planifica, organiza și supraveghea proiectele globale complexe în mod eficient și eficient. Profesioniști echipate pentru a conduce echipe bazate pe dezvoltarea de competențe executive și tehnici cerute de directori. Pe scurt, directorii de proiect care pot alinia nevoile actuale ale companiilor din punct de vedere al managementului de proiect cu cerințele actuale stipulate în standardul global al Institutului de Management al Proiectului (PMI): minimizarea riscurilor, crearea de noi oportunități și realizarea obiectivelor stabilite .

    • Madrid, Spania

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Oamenii sunt cel mai important atu în orice organizație. Societatea reînvață cum să gestioneze oamenii și valoarea talentului lor într-un mediu profesional. În acest master veți învăța noul rol necesar și relevant al profesionistului HR, dezvoltând abilități de a gestiona oameni fericiți, împliniți, eficienți și responsabili. Pregătiți să dezvolte o carieră profesională remarcabilă și să vă puneți amprenta în domeniul managementului oamenilor și al resurselor umane.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în inovare și antreprenoriat social vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra într-o serie de roluri în sectorul ales. Cursul va fi predat de o echipă academică cu un fundal puternic în inovare și leadership. Cursul vă va sprijini cunoștințele cu teoria relevantă și le va lega de practică. Veți avea o înțelegere clară a abilităților antreprenoriale necesare pentru a crea un start-up sau pentru a utiliza abilitățile dobândite pentru a lucra în orice organizație.

    • Birmingham, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Limassol, Cipru

    La zi

    1 an

    În campus

    Programul de master (MSc) „Educație, leadership și management”, al Universității din Limassol, oferă instruire atât în educație, cât și în conducerea și managementul unităților de învățământ, organizațiilor și întreprinderilor.

    • Horsham, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Profesioniștii în dezvoltarea organizațională pun oamenii în centrul organizațiilor. Împreună creează un mediu de lucru pozitiv și incluziv, încurajând colaborarea, eliminând inegalitatea, sporind performanța. OD le permite oamenilor să prospere. Masterul Roffey Park în dezvoltarea organizațională este o calificare de master consacrată, recunoscută la nivel internațional, în domeniul dezvoltării organizaționale.