MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Conducere 2020/2021 în Statele Unite ale Tempe în Statele Unite ale Americii

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Leadership implică învățarea despre aptitudinile și abilitățile necesare pentru ca o persoană să conducă un grup, echipa, o organizație sau companie. Ea include studierea unui număr de diferite stiluri de conducere, precum si trasaturi comune care poseda lideri eficiente, cum ar fi carisma și capacitatea de a lua decizii.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tempe este o oază de educație în mijlocul deșertului Arizona.Orasul este cunoscut pentru "juca din greu, muncesc din greu", atitudine și-l 'acasa sa la mai multe universitati de prestigiu

Solicită Informații Masterate în Conducere în Statele Unite ale Tempe în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Conducere, Tempe Filter

Master Executiv în Leadership în Sustenabilitate

Arizona State University - School of Sustainability
Masterat
Engleză

Diploma Master Executive in Sustainability Leadership (EMSL) de la Universitatea de Stat din Arizona va pregăti profesioniști cu cinci sau mai mulți ani de experiență în muncă ...

Citeste mai mult