MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Conducere în Rusia 2020/2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Leadership-ul este actiunea de ghidare, regie, și gestionarea unei organizații sau a unui grup de persoane. Acesta include diferite stiluri de conducere și abilități comune, cum ar fi comunicarea, procesul de luare a deciziilor și gândirea critică.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Programe de Masterat de Top în Conducere în Rusia 2020/2021

2 Rezultate din Conducere, Rusia Filter

Programul de management internațional MA

National Research Tomsk State University
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Studiază în străinătate în Siberia! Programul nostru este pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în managementul afacerilor, să devină profesioniști în domeniul p ...

Citeste mai mult

Master în Tehnologie Leadership și Antreprenoriat

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Având în vedere apariția de noi tehnologii și schimbarea constantă a mediului înconjurător care conduce la incertitudine, există o nevoie imensă pentru persoanele cu abilități ...

Citeste mai mult