MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Conducere în Irlanda 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Leadership implică învățarea despre aptitudinile și abilitățile necesare pentru ca o persoană să conducă un grup, echipa, o organizație sau companie. Ea include studierea unui număr de diferite stiluri de conducere, precum si trasaturi comune care poseda lideri eficiente, cum ar fi carisma și capacitatea de a lua decizii.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Programe de Master Top în Conducere în Irlanda 2020

2 Rezultate din Conducere, Irlanda Filter

Post-certificat de absolvent / diploma / master în Management și conducere pentru comunitate și sectorul public

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
MA
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Acest Certificat De Studii Postuniversitare / Diplomă / Master Of Arts în Conducere și De Management pentru sectorul comunitar și public își propune să dezvolte o gamă de abil ...

Citeste mai mult

Post diploma de absolvent / maestru al artelor în leadership și advocacy în primii ani

Institute of Technology Sligo
Cursuri Executive
Sept 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Sectorul timpurie al Irlandei are un viitor dinamic, interesant și provocator. Este nevoie de lideri eficienți și încrezători în domeniile practicii, politicii, advocacy, regl ...

Citeste mai mult