MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Conducere în Emiratele Arabe Unite 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Cei care studiază de conducere sunt adesea în măsură să-și asume o mare varietate de roluri de conducere in cadrul companiilor, organisme guvernamentale, grupuri non-profit, sau de alte organizații. Acest subiect presupune studiul a ceea ce face un bun lider și modul în care aptitudinile de conducere pot fi dobândite.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Diplome de Master Cel Mai Bun în Conducere în Emiratele Arabe Unite 2020

2 Rezultate din Conducere, Emiratele Arabe Unite Filter

Master of Business Administration - Antreprenoriat, Inovare

MODUL University Dubai
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Online şi campus combinate
<
Part time
<
18 luni
31 Aug 2018
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Acest master comunică abilitățile și tehnicile din spatele gândirii și acțiunii antreprenoriale, conferind expertiză care permite managerilor și antreprenorilor să ia decizii ...

Citeste mai mult

Maestru în conducere de servicii

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Part time
<
18 luni
15 Sep 2018
Engleză
Campus

Acest program unic de absolvent va ajuta să vă pregătiți pentru a vă transforma organizația folosind inovația pentru a conduce rezultate măsurabile. Absolvenții noștri anticip ...

Citeste mai mult