MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Conducere strategică în Suedia 2020/2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dacă sunteți în căutarea pentru a ascuți intelectul dvs. în ceea ce privește gândirea inovatoare pentru locul de munca modern, apoi aplica pentru a fi Master în Conducere Strategică. Programul de gradul este un element-cheie în strategiile de management de afaceri și aptitudinile de conducere de afaceri.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Programe de Masterat Top în Conducere strategică în Suedia 2020/2021

1 Rezultate din Conducere strategică, Suedia Filter

Programul de master în leadership strategic spre sustenabilitate (60 credite)

Blekinge Institute of Technology
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de master în leadership strategic spre sustenabilitate este o educație transformatoare de 10 luni, orientată spre educarea liderilor capabili să sprijine dezvoltarea ...

Citeste mai mult