MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Conducere strategică în Oceania 2020/2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dacă sunteți în căutarea pentru a ascuți intelectul dvs. în ceea ce privește gândirea inovatoare pentru locul de munca modern, apoi aplica pentru a fi Master în Conducere Strategică. Programul de gradul este un element-cheie în strategiile de management de afaceri și aptitudinile de conducere de afaceri.

Asia este cel mai probabil cel mai puternic continent din lume și economic se introduce posibilități nelimitate în educație. Centrul de greutate se deplasează spre est. Schimbările rapide și investițiile în învățământul superior și engleză sunt un limbaj vorbit public. Oportunități de angajare puternice Oceania 's, de asemenea, să satisfacă mai mult de studenți viitor.

Vezi Programe de Masterat în Conducere strategică în Oceania 2020/2021

1 Rezultate din Conducere strategică, Oceania Filter

Maestru de studii strategice

Australian National University - College Of Asia & The Pacific
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Master of Studii Strategice combină expertiza teoretică și practică a cadrelor universitare de conducere și factorii de decizie politică pentru a furniza cel mai important pro ...

Citeste mai mult