73 Masterat Programe în Conducere educațională în Statele Unite ale Americii for 2024

Masterat Programe în Conducere educațională în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Pensacola, Statele Unite ale Americii

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    În curriculum-ul și instrucțiunile Universității din West Florida, M.Ed. programul, elevii se pregătesc pentru instruirea sau rolurile de conducere la nivelul școlii gimnaziale. Acreditat de Consiliul Național pentru Acreditarea Educației Profesorilor, Învățământul de nivel mediu poate fi completat în doar 24 de luni.

    • Rock Hill, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Pregătește-te pentru excelență în noul tău rol principal K-12. Online M.Ed. în Leadership Educațional la Universitatea Winthrop dezvoltă abilități în cele opt standarde stabilite de Consiliul Național de Politică pentru Administrarea Educației (NPBEA). Absolvenți ca lider în organizația dvs. care poate îmbunătăți performanța studenților și poate fi un colaborator puternic al comunității care pledează pentru toți copiii. Obțineți atenție personalizată în clase mici și finalizați trei stagii bazate pe aplicații. Termina in 2 ani.

    • Online USA

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Calificați-vă pentru a deveni director de școală K-12 sau administrator de școală cu gradul online de Master în Educație în Leadership Educațional al East Central University. Aliniat la standardele ELCC, include un practicum. Acest program accesibil poate fi studiat când și unde este cel mai bine pentru dvs. și poate fi finalizat în doar 1,5 ani.

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Perfecționați-vă abilitățile de conducere și susțineți practici didactice inovatoare prin intermediul Masterului online de educație în leadership instructiv al Universității din West Alabama. În cadrul programului flexibil, complet online, veți fi pregătiți să creați o viziune strategică pentru elevii și școala dvs. după evaluarea diferitelor nevoi programatice.

    • Petaluma, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    M.Ed. în Leadership educațional este conceput pentru a permite absolvenților care sunt bine educați în principiile și practicile învățării transformatoare, așa cum se aplică în contexte precum educația expresivă și de mișcare a artelor, mișcarea de dezvoltare și sănătate și conducerea transformatoare.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Pentru populația de studenți din zilele noastre, instituțiile au nevoie de lideri puternici pentru a deveni următoarea generație de agenți de schimbare hotărâți să transforme comunitățile din campusul național. Indiferent dacă se pune accentul pe variabilele demografice care sunt predictori ai împrumuturilor studenților, analiza istorică a contribuțiilor mișcării puterii negre la învățământul superior, schimbări în politica și practica vieții grecești sau bazele dezvoltării studenților de la colegiu. profesioniștii din personal sunt pregătiți să preia această activitate. Masteratul GW în Administrația Educației Superioare echipează elevii cu capacități eficiente de conducere și administrare prin combinarea cursurilor cu practica profesională într-o multitudine de setări în zona metroului DC, prin oportunități de stagiu și bursă. Vei deveni cufundat în lucrări inovatoare pentru a te asigura că colegiile folosesc practici incluzive și multiculturale pentru studenți, axate pe promovarea justiției sociale, implicarea civică și echitate. Studenții din Administrația Învățământului Superior își aprofundează expertiza selectând o concentrare în Administrația Afaceri Studențești, Administrația Generală, Politica și Finanțele Învățământului Superior și Învățământul Superior Internațional.

    • Miami Springs, Statele Unite ale Americii

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul de Master în Educație în Administrarea Educației îi va pregăti pe studenți să facă față lumii academice provocatoare, competitive și dinamice în orice carieră care necesită înțelegerea conceptelor și proceselor academice. Absolvenții vor învăța cum să devină lideri academicieni competenți într-o varietate de medii academice, cu o înțelegere largă a finanțelor academice, dezvoltarea profesională, managementul resurselor umane, comportamentul și schimbarea organizațională, proiectarea și evaluarea curriculumului și problemele juridice în educație.

    • Online USA

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de Master of Educational Leadership de la University of Cincinnati Online vă va oferi abilități și cunoștințe din lumea reală care să vă ajute pe calea spre urmărirea unui rol educațional administrativ sau de conducere. Acest program pregătește educatorii autorizați pentru a deveni lideri puternici în cadrul organizațiilor educaționale. Cu trei concentrații principale, alegeți piesa care se potrivește cel mai bine obiectivelor dvs. de carieră. Concentrațiile pentru acest program includ conducerea în educație specială, conducerea principală și non-licență.

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    AIU Programul de masterat în învățământul la distanță în învățământul la distanță va fi un program personalizat, conceput doar pentru dvs. de către dvs. și consilierul dvs. academic. Această flexibilitate pentru a răspunde nevoilor elevilor este rar întâlnită în alte programe de învățământ la distanță. Programul nostru on-line nu cere tuturor elevilor să ia aceleași subiecte / cursuri, să folosească aceleași cărți sau materiale de învățare.

    • Richmond, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 semestre

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Concentrarea studiilor de conducere a M.Ed. in Educational Leadership este un program de 30 de ore de credit pentru persoanele care urmăresc roluri de conducere educațională. Printr-un program extrem de individualizat, studenții explorează teoria și practica esențială a leadershipului prin participarea la un curs de studiu de bază riguros care pune accent pe echitate și justiție socială, completat de opțiuni de curs individualizate. Programul include 15 ore de credit în cursurile obligatorii și 15 ore de credit într-o serie concentrată de opțiuni interdisciplinare alese cu aprobarea consilierului studentului.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 semestru

    Amestecat, În campus

    Engleză

    M.Ed în politică educațională și leadership oferă studenților instrumentele pentru a modela viitorul educației. Programul EPL pregătește educatori și alți profesioniști pentru a servi ca lideri în organizațiile educaționale. Elevii dobândesc cunoștințele și abilitățile în leadership, politică, drept, economie și cercetare pentru a administra eficient programele și politicile educaționale la toate nivelurile. Programul EPL este oferit în trei formate; în campus, online și hibrid.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul programului de leadership educațional este de a oferi pregătire profesională și/sau academică pentru persoanele interesate de roluri de conducere în setările de învățământ K-12 și superior. Aceste roluri includ lideri de profesori, administratori de nivel mediu (de exemplu, directori de școli sau administratori de învățământ superior) și posturi administrative de nivel superior, cum ar fi superintendenții districtuali.

    • Arlington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Maestrul educației (M.Ed.) în leadership educațional și studii politice (ELPS) pregătește liderii și administratorii educaționali. Studenții își dezvoltă expertiza existentă cu abilități care pot spori eficacitatea organizațională. Opțiunile M.Ed. în ELPS oferă programe care prezintă administrația învățământului superior sau administrația în școli, gradinita 12.

    • Carson, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză