MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Conducere educațională în Mexic 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Conducerea unităților de învățământ se referă la responsabilitățile liderilor într-un cadru școlar. Acești administratori s-ar putea atrage și de a angaja educatori, punând în mod corespunzător de profesioniști în cazul în care talentele lor ar putea fi puse la cea mai bună utilizare. Aceste autorități de supraveghere lucrează deseori pentru a crea relații de colaborare cu profesori, părinți și elevi. 

 

Mexic, oficial, Statele Unite Mexicane, este o republică constituțională federală din America de Nord. Lucru poate necesita o viză de lucru, care este dificil de a obține, dacă vrei doar să independent pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe universitati din finanțat de guvern cu privire la orașe primar (capital de stat) au cursuri scurte de istorie, gastronomie și culturale subiecte, cele mai multe dintre ele sunt aproape gratuite.

Programe de Master Cei Mai Buni în Conducere educațională în Mexic 2020

2 Rezultate din Conducere educațională, Mexic Filter

Master în Inovație Educațională

Universidad de Sonora
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Spaniolă
Campus

Obiectiv general: Formarea cadrelor didactice de înaltă calitate capabile să conceapă, să promoveze și să dezvolte inovații în învățământul superior și să desfășoare activităț ...

Citeste mai mult

Master în Management și Management al Centrelor Educaționale

UNIR - Mexico
Masterat
<
Normă întreagă
<
18 luni
Spaniolă
Online

Completați profilul dvs. profesional cu singurii masterat în Management și Management al Centrelor Educaționale cu cursuri online în timp real.

Citeste mai mult