MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Comunicare de afaceri Part time in Italia 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Ca și în orice disciplină, este important în afaceri pentru a obține mesajul în mod eficient, atât persoanelor în interiorul și în afara locului de muncă. Studiul comunicării de afaceri învață elevii cum să facă acest lucru într-o varietate de medii, inclusiv prezentări orale, scris, foi de calcul, prezentări și design grafic.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Comunicare de afaceri Cu jumătate de normă in Italia 2020

2 Rezultate din Comunicare de afaceri, Italia Filter

MIM - Maestru în Management Internațional - Comunicare de Afaceri

United International Business Schools
Cursuri Executive
06 Jan 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
<
9 luni
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Studenții cu normă întreagă pot obține o diplomă de masterat într-un an universitar de 9 luni, pentru un total de 3 sferturi de câte 20 de credite fiecare sau în decurs de 12 ...

Citeste mai mult

Master în Marketing și Comunicare în Afaceri - Tradițional, Marketing Digital și Strategia Social Media

Accademia di Comunicazione
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
La zi
<
7 luni
Italiană
Campus

Master în Marketing și Comunicare Corporativă, ASFOR acreditat, este un program de formare postuniversitară cu o metodă foarte practică, cu frecvență și obligatorie de partici ...

Citeste mai mult