13 Masterat Programe în Comunicare digitală în Spania for 2024

Masterat Programe în Comunicare digitală în Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Creșterea tehnologiilor digitale a accelerat întreruperile afacerii în orice industrie, generând oportunități uriașe determinate de inovație. În timpul Master in Digital Transformation Leadership, veți obține o înțelegere profundă a tehnologiilor emergente și veți înțelege cum să gestionați strategiile de business câștigătoare într-o lume digitală.

    • Villanueva de la Cañada, Spania
    • Arapiles, Spania

    La zi, Part time

    9 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Cu Masterul în Jurnalism Sportiv de la UAX Rafa Nadal School of Sport te vei specializa la cel mai înalt nivel în jurnalism sportiv, înțelegând crearea, gestionarea și comunicarea conținutului sportiv, acoperind toate sporturile și modelele lor de comunicare. Vei stăpâni media digitală, noi platforme și cele mai eficiente strategii de marketing sportiv.

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Elveţia
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Transformarea digitală nu mai este o paradigmă viitoare, ci o realitate cheie. Lumea afacerilor devine digitalizată într-un ritm uluitor, iar companiile caută în mod activ vizionari digitali, calificați să își valorifice expertiza și cunoștințele în orice corporație care încearcă să rămână competitivă. Acest program explorează modelele teoretice și practice, de implementare și de afaceri care alcătuiesc afacerile digitale și oferă toate competențele cheie necesare în lumea corporativă de astăzi.

    • Murcia, Spania

    La zi

    1 an

    Amestecat

    Spaniolă

    Studentul absolvent va avea cunoștințe specializate pe (a) piața conținutului digital (structura și transformarea industriilor de conținut din dezvoltarea comunicațiilor digitale și mobile, jucători noi, modele de afaceri, canale de distribuție, noi modele de publicitate, cadru de reglementare etc.), (b) noi formate de conținut și strategii creative (integrare transmedia, ecran multi-ecran, integrare în rețelele sociale etc.) și (c) instrumente și tehnologii (limbi, platforme și instrumente pentru crearea de conținut digital cu atenție specială asupra dispozitivelor mobile), precum și a noilor tehnologii pentru valoarea adăugată a conținutului digital (geolocalizare, realitate augmentată, gestionarea profilurilor, publicitate vizată etc.). Acest profil permite antreprenoriatul în comunicare, integrarea în echipele media digitale și cercetarea în conținut și cultură digitală.

    • Santiago de Compostela, Spania

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Spaniolă, Galician, Portugheză

    Masterul în Dreptul Afacerilor Transnaționale și Tehnologii Digitale își propune să ofere o ofertă de formare inovatoare în domeniul Dreptului Internațional Privat, Dreptului Afacerilor Internaționale, Dreptului Societăților, Dreptul Uniunii Europene și în domeniul problemelor juridice care decurg din utilizarea tehnologiilor digitale, care sunt studiate transversal la toate disciplinele.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Spaniolă

    • Madrid, Spania

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Tehnologia este acum o parte integrantă a unei afaceri, indiferent de sector. Este peste tot: în fiecare industrie, funcție și organizare de orice dimensiune. Masterul în Afaceri Digitale și Inovare este un program unic conceput pentru a pregăti profesioniști care sunt atât experți în tehnologie de afaceri, cât și inovatori de afaceri cunoscători în tehnologie.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Comunicarea stabilește o relație.O relație întărește legătura.Legătura declanșează emoții.Emoțiile mișcă lumea.

    • Online Spain

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Singurul program 100% specializat în comunicare digitală

    • Online Spain
    • Valencian Community, Spania
    • + 2 more

    La zi

    11 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul nostru în Drept digital vă va specializa în provocările pe care tehnologia și progresele sale le implică la nivel juridic, precum și în interacțiunea dintre drept și tehnologie și principiile securității juridice digitale. Cu Masterul în Legaltech veți învăța să consiliați companiile din sectorul tehnologiei și startup-urile din mediul digital, să faceți față provocărilor juridice generate de inovațiile tehnologice și să aplicați tehnologia în sectorul juridic prin legaltech.

    • Online Spain

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Din ce în ce mai mulți profesioniști în marketing își desfășoară activitatea abordând nevoi de business care sunt rezolvate și analizate din mediile de știință a datelor ale companiilor (Data Analytics și Business Intelligence). In cadrul ariilor de specializare care corespunde unui profesionist in Marketing Digital, se afla acela de a dezvolta cunostintele necesare pentru a favoriza optimizarea capacitatilor oferite de o exploatare adecvata a datelor.

    • Online Spain
    • Valencia, Spania
    • + 1 more

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Doar 52% dintre companiile din principalele sectoare ale economiei au un indice de competență digital ridicat (Digital Economy and Societies Index 2021), dar peste 86% consideră că este necesar să se specializeze în zona digitală. Lumea marketingului digital tocmai a început să descopere. În următorii ani, companiile care nu au servicii digitale vor dispărea și, prin urmare, expertul în marketing digital va fi o parte fundamentală a succesului lor. Se estimează că va fi profesia care oferă cele mai multe locuri de muncă.

    • Barcelona, Spania

    În campus

    Engleză

    Instruire specializată orientată către piața profesională a comunicării digitale, un sector emergent cu perspective mari de proiecție viitoare. Primul master oficial din Spania care integrează comunicarea și marketingul digital în raport cu modelele de utilizare a noilor tehnologii în societatea informațională.