Masterat în Comunicare Audiovizuală în Barcelona în Spania

Vezi Programe de Masterat în Comunicare Audiovizuală 2018 în Barcelona în Spania

Comunicare Audiovizuală

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Solicită Informații Masterate în Comunicare Audiovizuală în Barcelona în Spania 2018

Citește Mai Mult

Masterat Profesională în Publicarea și Audiovizualul

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Spania Barcelona

Noi învățăm de cinema și tehnologie la dispoziția dumneavoastră, fără a pierde esența sa cea mai pura: ARTA Storytelling. [+]

Start pe 06 februarie 2017 Obiectiv: de a instrui elevii să aibă o bază solidă în teoria și practica de editare și de asamblare pentru a deveni instrumente profesionale performante pentru munca video (Premiere, Avid, Pro Instrumente), precum și o introducere în post (After Effects).

În acest maestru va realiza comandantul instrumente: - Premiere - După Efecte - Pro Tools - Avid Public țintă: Studenții și de film profesional, audiovizual, fotografie, 3D și pentru toți acei oameni cu cunoștințe de bază de film și de editare care doresc să se cunoștințele teoretice și practice de bază pentru a lucra în zona de editare de film și producție, publicitate, TV și audiovizual, în general.... [-]