Programe de Masterat în Comunicare Audiovizuală

Compară 3 Studii Postuniversitare în Comunicare Audiovizuală

Comunicare Audiovizuală

Urmarind o diplomă de master permite studentilor sa isi continue studiile si pentru a atinge un nivel mai ridicat de educație. Dupa ce a absolvit cu o diplomă de master, vei fi mai bine pregătiți pentru cariera ta și va fi capabil să sari direct într-o poziție avansată în domeniul tău.

Ce este un Master în comunicare audiovizuală? Domeniul comunicării audiovizuale implică transmiterea și primirea de orice informație, ceea ce înseamnă că este o zonă mare de studiu, cu multe aplicatii. Studenții care intră în acest tip de program de studii ar trebui să știe cum s-ar dori să se specializeze. Este posibil să se ia cursuri în domeniul tehnologiei de comunicare, de radiodifuziune, sisteme de informare, web design, știința calculatoarelor, și multe altele. Studiul este de obicei împărțită între aplicațiile teoretice și practice, cu elevii de a lua o combinație a ambelor.

Una dintre cele mai mari beneficii de a câștiga o diplomă de master este crescut ușurința în a găsi de lucru.titularii de masterat sunt mult mai atrăgătoare și pot câștiga un salariu mai mare decât ar fi posibil altfel. In plus, cariere mai avansate pot fi urmărite și realizate.

De școlarizare și taxele asociate cu o diplomă de master în comunicare audiovizuală poate varia destul de un pic. Școala și programul pe care îl alegeți va afecta ceea ce costurile sunt. Țara pe care aleg să studieze în va influența, de asemenea, cheltuielile.

Carierele vă poate urmări cu un grad în comunicare audiovizuală sunt destul de variate. Este posibil să devină un inginer de sunet, cu o producție de film sau de a introduce poziții de film legate. Mai frecvent, cu toate acestea, studenții audiovizuale intra în lumea de radiodifuziune și de a deveni un inginer sau tehnician. Unele întreprinderi doresc un expert în comunicare pentru a le ajuta cu marketing sau de mass-media sociale soluții.

Într-un program se înscrie gradul de comunicare audiovizuală pentru a lucra spre cariera ta.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

De master în management audiovizual

Media Business School
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Spania Madrid Ronda + 1 mai mult

plus Mega este un, program de nouă luni pe bază de proiect de master orientate către tinerii profesioniști care doresc să accelereze cariera lor în industria de divertisment prin formare specializată în [+]

Mega Plus - Master European în Audiovizual t Managemen Sprijinirea unei noi generații de a prospera și de a reuși Iunie 2013 -martie 2014 mega plus este un,, program de master bazat pe proiect nouă luni orientate către tinerii profesioniști care doresc să accelereze cariera lor în industria de divertisment prin formare specializată în managementul companiei audiovizuale și producția de conținut. mega plus este conceput pentru a pregăti următoarea generație de antreprenori din industrie și directori pentru a intra în sectorul cu abilitățile și știu cum necesare pentru a opera într - o industrie digitală, publicul condus, adăugând valoare proiectelor și companiile care lucrează. Cu un Mega rata de plasare de locuri de muncă de 90% a devenit o referință atât pentru tineri de renume profesioniști care doresc să intre și să crească în sectorul de divertisment, cât și pentru companiile europene în domeniul audiovizualului care caută noi talente de afaceri. conținutul cursului Proiectul de Dezvoltare (dezvoltare creativă, transmedia storytelling, proces de colaborare si identificarea publicului-țintă); Strategii de proiect și planificarea afacerilor; Proiectul de finanțare; Analiza de proiect, de ambalare și de poziționare; Producția fizică (Film & TV); Distribuție (cross-platform); de introducere pe piață (tradiționale și digitale); Piețele internaționale, Vânzări și Achiziții; Afaceri juridice și afaceri; Companie de Management și Administrarea afacerilor; În curs de dezvoltare Crossmedia de finanțare, a strategiilor de producție și de distribuție; Noua industrie de Televiziune; Abilitati de comunicare Prezentare și; și Leadership și abilități de management.... [-]


Maestru în Adunare

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Campus 11 semestre September 2019 Spania Barcelona

În maestru se va forma atât în ​​aspectul analitic-reflectiv al materialului audiovizual, cât și în utilizarea instrumentelor și a software-ului de asamblare. [+]

Despre Maestru

Montajul cinematografic a evoluat enorm în paralel cu limbajul cinematografic. Datorită progreselor tehnice, acest lucru a încetat să mai fie elementul invizibil al cinematografiei clasice pentru a fi considerat unul dintre instrumentele cele mai expresive.

Tehnica cinematografiei primitive transformate în montaj, care permite elaborarea de narațiuni mai complexe, care au alternat voci și vremuri, dând naștere la așa-numitul cinematograf clasic. De asemenea, a deschis ușa demisiei imaginilor, așa cum au descoperit avangardele. Și cu asta a ajutat la legitimizarea cinematografiei ca artă.

Acest curs a oferit ani de instruire editorilor și editorilor noștri, tehnicienilor și creatorilor mass-media audiovizuale și cinematografului prezentului și viitorului.... [-]


Maestru în audio și media vizuale arte

RISEBA
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Letonia Riga

Umanistice Studii de Master în Arte mass-media audiovizuale este una dintre cele mai inovatoare de formare multidisciplinară și riguroasă în Letonia. Ea își are rădăcinile în cele mai bune tradiții ale Auteur Cinema și extins în diverse specialități: realizarea de filme, regie de fotografie, animație, video și grafică CG generate, 2D interactivă și producția 3D și dezvoltarea de jocuri ... [+]

Umanistice Studii de Master în Arte mass-media audiovizuale este una dintre cele mai inovatoare de formare multidisciplinară și riguroasă în Letonia. Ea își are rădăcinile în cele mai bune tradiții ale Auteur Cinema și extins în diverse specialități: realizarea de filme, regie de fotografie, animație, video și grafică CG generate, 2D interactivă și producția 3D și dezvoltarea jocului.

În timp ce cuprinzătoare în structura sa de a instrui viitorii directori în film și televiziune studiouri, agentii de publicitate, studiouri de animație, departamentele creative de rețele sociale și SFX și post-producție de case, programul oferă studenților săi să se specializeze într-un domeniu ales prin intermediul unor studii independente ciclu. Minorul este declarat de către un student sub auspiciile unui membru al facultății stimat și, în general, în domeniile de regie de film, regie de artă, animație, și post-producție de supraveghere.... [-]