MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Comunicații Cu jumătate de normă în Suedia 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Cursurile de comunicare dezvoltă abilitățile studentului într-un anumit domeniu și îl pregătesc pentru o varietate largă de cariere. Competențele folosite pe parcursul acestui proces pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii profesionale, oferindu-le studenților o libertate de neegalat atunci când vine vorba de selectarea unui loc de muncă.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Comunicații Part time în Suedia 2020

1 Rezultate din Comunicații, Suedia Filter

Master în comunicare pentru dezvoltare

Malmö University
Online Part time 2 ani August 2020 Suedia Malmö

În acest program, în cazul în care forma de studiu se străduiește să contribuie la conținutul cursului, progresia constă în procesul dinamic al grupului, precum și în cursul propriu-zis.