53 Part time Masterat Programe în Comunicații 2024

Part time Masterat Programe în Comunicații 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Această diplomă care combină marketingul, publicitatea și relațiile publice îi introduce pe studenții noștri în realitatea lumii profesionale printr-un program interesant de plasare a unui loc de muncă, în același timp, le oferă o bază solidă și largă, necesară pentru a performa cu succes ca viitori profesioniști în afaceri. comunicare.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    Part time

    20 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Planificați campanii strategice, creați mesaje persuasive și vizați în mod eficient un public unic cu Masteratul online în Comunicare Strategică al Universității Americane. Folosiți instrumentele și platformele digitale și sociale pentru a vă asigura că mesajele dvs. au impact. Aprofundați-vă expertiza cu o concentrare în advocacy și impact social sau în strategii și analize de comunicare digitală. Cu o bază solidă în povestire, vei finaliza acest program pregătit pentru oportunități în afaceri, marketing, politică

    • Wellington, Noua Zeelandă

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Dezvoltați-vă abilitățile de traducere și aflați despre rolul crucial al comunicării între limbi și culturi. Pregătește-te pentru o carieră în industria în creștere a serviciilor lingvistice și nu numai.

    • Villanueva de la Cañada, Spania
    • Arapiles, Spania

    La zi, Part time

    9 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Cu Masterul în Jurnalism Sportiv de la UAX Rafa Nadal School of Sport te vei specializa la cel mai înalt nivel în jurnalism sportiv, înțelegând crearea, gestionarea și comunicarea conținutului sportiv, acoperind toate sporturile și modelele lor de comunicare. Vei stăpâni media digitală, noi platforme și cele mai eficiente strategii de marketing sportiv.

    • Online

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul online în managementul comunicării vă va ajuta să dezvoltați abilitățile cheie de management pentru a conduce reputația și comunicarea corporativă cu succes în era digitală, să gestionați marca cu o viziune strategică și să exercitați un leadership durabil, care adaugă și valoare societății.

    • Malmö, Suedia

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    În acest program, în cazul în care forma de studiu se străduiește să fie favorabilă conținutului cursului, progresul constă în procesul dinamic de grup, precum și în cursul propriu-zis. Natura multidisciplinară a subiectului înseamnă că același conținut ar trebui să ofere cunoștințe aprofundate studenților cu medii diferite.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    45 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Programul MFA Comunicare analizează modalitățile fundamentale prin care comunicarea ne modelează viața și utilizează aceste cunoștințe pentru a dezvolta noi modalități de a experimenta, interacționa și comunica cu lumea. Programul oferă spațiu pentru conversație, schimburi interculturale, idei noi și voci diverse. Veți explora implicațiile sociale, politice, de mediu și filozofice ale practicilor de comunicare și modul în care acestea se pot manifesta în cadrul domeniului de practică ales de dumneavoastră.

    • Wrocław, Polonia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În acest program, nu vei dobândi doar cunoștințe teoretice; vei fi practic în publicitate, relații publice și branding – lucrurile interesante care modelează personalitatea unui brand. În plus, vă oferim informații despre secretele industriei creative, oferindu-vă informații despre diversele roluri și competențe din cadrul organizațiilor.

    • Krems an der Donau, Austria

    Part time

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Chimia durabilă conduce transformarea producției industriale de substanțe chimice și materiale, având întotdeauna ca obiectiv eficiența resurselor și un impact minim asupra mediului. Expertiza în acest domeniu vă poziționează pentru succes într-un peisaj în continuă evoluție! Programul nostru de masterat în Chimie durabilă și procesare digitală răspunde acestei tendințe cu o nouă ofertă de studiu în domeniul chimiei aplicate.

    • Cranfield, Regatul Unit

    Part time

    24 Luni

    Amestecat

    Engleză

    The Digital and Technology Solutions MSc will enable you to develop your knowledge, skills and behaviours while applying what you learn directly in your workplace. The programme will support your career progression, preparing you, if you so wish to, to successfully carry out senior leadership roles in the future.

    • Rome, Italia

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest curs de master postuniversitar își propune să formeze profesioniști actuali și viitori interesați să contribuie la sectoarele de comunicare și media. Programul tratează o gamă largă de subiecte convenționale și noi, inclusiv evoluțiile în comunicațiile digitale, rețelele sociale, precum și accentul tot mai mare pe elementele vizuale ca instrumente importante de comunicare.

    • Naples, Italia
    • Rome, Italia
    • + 1 more

    Part time

    4 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Italiană, Engleză

    Masteratul în Comunicare, Social Media și Marketing Digital reprezintă un parcurs educațional de ultimă generație și revoluționar, menit să formeze experți în domeniul Marketingului Digital și al comunicării corporative online. Acest program se diferențiază distinct de cursurile tradiționale de Digital Marketing, oferind o experiență educațională mai bogată și mai integrată. Acesta se concentrează în mod specific pe strategiile de Social Media Marketing, Publicitate Online și principiile fundamentale de Web Copywriting, structurate pentru a valorifica cele mai avansate tehnici de comunicare și cele mai recente actualizări din domeniu.\n\nPlatforme precum Facebook, Google Plus, YouTube, X (fostul Twitter) și Google Adwords vor deveni instrumente indispensabile pentru profesia dumneavoastră, permițându-vă să navigați cu îndemânare prin vasta lume a marketingului digital.\n\nCu acest masterat, veți avea ocazia să învățați cum să folosiți eficient aceste platforme pentru a crea campanii publicitare de succes, să gestionați prezența online a unei companii și să construiți o comunicare digitală care să lovească și să implice publicul țintă.\n\nNu ratați oportunitatea de a vă înălța cariera și de a deveni un lider în sectorul de marketing digital. Înscrieți-vă acum la Masteratul în Comunicare, Social Media și Marketing Digital și începeți călătoria spre succes. Faceți primul pas spre viitorul comunicării digitale. Alătură-te nouă și transformă-ți pasiunea într-o profesie.

    • Kuopio, Finlanda

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Digitalizarea contestă activitățile sociale și de îngrijire a sănătății, precum și modul de gândire. O nouă abordare a serviciilor sociale și de asistență medicală înseamnă că clientul / pacientul primește toate informațiile despre el sau ea și este implicat în egală măsură în luarea deciziilor cu privire la propria sa îngrijire.

    • Hamilton, Canada

    Part time

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    MCM este cel mai important master profesionist din Canada pentru manageri de comunicații, directori, antreprenori aspiranți și cercetători în numeroase domenii legate de relațiile publice, marketing, strângere de fonduri, media digitală și socială, afaceri publice, relații cu investitorii și multe altele.

    • Singapore, Singapore

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Oferit de Departamentul de Comunicații și Nouă Media NUS de la Facultatea de Arte și Științe Sociale, Masterul în Comunicare NUS recunoaște acest decalaj de competențe pe piață și este mândru să fie primul program de absolvire care umple acel gol. Lăsați-ne să vă îndrumăm pentru a fi lider în domeniul digital și vă oferim expertiză de ultimă oră pentru a înțelege cu fermitate esența datelor din planurile dumneavoastră de comunicare.