Filter
Masterate
China Yunnan Kunming Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Kunming China 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Caută Masterate in Kunming in China 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
China
Yunnan
Kunming
Tip de studiu
Ritm
Yunnan University

Yunnan University intenționează să transforme Școala de Economie (Școala de Contabilitate) într-o școală de cercetare și predare cu o mare influență acasă și o bună reput ... [+]

Școala de Economie (Scoala de Contabilitate) a crescut din Yunnan University Departamentului de Economie al Yunnan University , care a fost fondată în 1923 și a fost una dintre cele mai vechi departamente de economie din China.

În valul de adaptare a disciplinei academice în anii 1950, departamentul de economie a fost încorporat în alte departamente și reînființat în 1978. După 11 ani de dezvoltare ulterioară, Școala de Economie a fost înființată în 1989. A fost prima școală din universitate după introducerea unui sistem de management universitar-școală-departament.

În 2009, Școala de Contabilitate a fost înființată ca adjunct la Școala de Economie.... [-]

China Kunming
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Yunnan University

Maestrul de Educație Internațională chineză pregătește studenții pentru o carieră profesională în predarea limbii chineze de peste mări. Colegiul studenților internaționa ... [+]

Maestrul de Educație Internațională chineză pregătește studenții pentru o carieră profesională în predarea limbii chineze de peste mări. Colegiul studenților internaționali de la Yunnan University oferă studenților o gamă largă de cunoștințe lingvistice și culturale pentru a fi utilizate pe scena internațională.

Cerințe de aplicareElevii trebuie să aibă un caracter moral bun (fără cazier judiciar) și să fie dispuși să respecte toate legile, reglementările și regulile din RPC și Yunnan University . Elevii trebuie să respecte etica socială și obiceiurile din China.Elevii trebuie să fie în stare bună de sănătate fizică și să respecte standardele de sănătate pentru studenții internaționali.Elevii trebuie să aibă vârsta sub 40 de ani, precum și titularii unei diplome de licență.Elevii trebuie să dețină un vechi test HSK (examen de competență chineză), banda 6 sau o nouă școală HSK 5 sau o diplomă de licență în legătură cu studiile în limba chineză.Metode de aplicare... [-]
China Kunming
Contactează şcoala
Chinez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză