MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Tianjin China 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Caută Masterate în Statele Unite ale Tianjin in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Inginerie Chimică

Tianjin University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Tianjin

Acest program urmărește să producă ingineri chimici cu o puternică educație tehnică fundamentală, care să conducă cursul teoretic de inginerie chimică și abilitățile experimentale.

Master în Inginerie Civilă, Inginerie Hidraulică, Arhitectură Navală și Inginerie Oceanică

Tianjin University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Tianjin

Acest program își propune să cultive viitorii studenți absolvenți și să îi ajute să înțeleagă teoria fundamentală a matematicii și a mecanicii, să înțeleagă în profunzime și sistematic cunoștințele și să întâlnească frontierele de cercetare din cele trei mari specializări - inginerie civilă, inginerie hidraulică, arhitectură navală și ingineria oceanelor.