MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Tianjin China 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Cea mai mare creștere economică sa îmbunătățit mediul Tianjin și a dus la multe oportunități în sectorul educației. Mai mulți studenți sunt inscrierea in institutiile de invatamant superior din oraș din cauza facilități excelente care sunt disponibile. Natura primitoare a orașului a avut, de asemenea, un efect asupra acestei.

Caută Masterate in Tianjin in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Inginerie Chimică

Tianjin University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Tianjin

Acest program urmărește să producă ingineri chimici cu o puternică educație tehnică fundamentală, care să conducă cursul teoretic de inginerie chimică și abilitățile experimentale.

Master în Inginerie Civilă, Inginerie Hidraulică, Arhitectură Navală și Inginerie Oceanică

Tianjin University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Tianjin

Acest program își propune să cultive viitorii studenți absolvenți și să îi ajute să înțeleagă teoria fundamentală a matematicii și a mecanicii, să înțeleagă în profunzime și sistematic cunoștințele și să întâlnească frontierele de cercetare din cele trei mari specializări - inginerie civilă, inginerie hidraulică, arhitectură navală și ingineria oceanelor.