MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Jinan China 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Ministerul educației funcționează învățământ în China. Guvernul oferă adesea finanțare parțială pentru învățământul superior din universitățile tehnice și publice. Guvernul chinez a dezvoltat, de asemenea, curriculum universitar, care permite acei elevi cu abilități profesionale pentru a hrăni talentele lor.

Caută Masterate in Jinan in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Stiinta si Ingineria Materialelor

Shandong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Jinan China Online + 1 mai mult

Programul de Master de Stiinta si Ingineria Materialelor acordă o atenție deosebită la cultivarea de cunoștințe și de inginerie profesionale capacitatea studenților ", care acoperă domenii largi de cercetare.

Maestru de matematică financiare

Shandong University
Campus Online La zi 2 ani Septembrie 2019 China Jinan China Online + 2 mai mult

Programul oferă formarea matematic de sunet necesar pentru matematică financiare, împreună cu o cunoaștere profundă a economiei și în alte domenii conexe.

Maestru de inginerie de informare și comunicare

Shandong University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Jinan China Online + 1 mai mult

Acest program explorează up-to-data de subiecte în inginerie de comunicații.

Master of Science mecanice

Shandong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Jinan China Online + 1 mai mult

Maestru de Inginerie Mecanica pune accentul pe studii avansate și cercetare cu privire la proiectarea, analiza, planificarea, operarea și gestionarea sistemelor mecanice, oferind un fundal larg și adânc în inginerie mecanică.

master în relaţii internaţionale

Shandong University
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2019 China Jinan China Online + 1 mai mult

Master în Relaţii Internaţionale este oferit de Şcoala de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică (SPSPA), Universitatea Shandong. SPSPA în Shandong Universitatea acoperă 2 academic general ...

master în economie

Shandong University
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2019 China Jinan China Online + 1 mai mult

Master în programul de Economie este oferit de Şcoala de Ştiinţe Economice, Universitatea din Shandong (SDU-SE). Scoala de Economie de la Universitatea din Shandong (SDU-SE) este în prezent ...