MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Shaanxi China 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Caută Masterate în Statele Unite ale Shaanxi in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Informare și Comunicare Inginerie MSC

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Această disciplină este primul nivel de doctorat național, discipline universitare de masterat. În 2017, a patra rundă de evaluare a disciplinei la nivel național, de informare și comunicare inginerie discipline clasate în top cinci la suta la nivel national, de inginerie înainte de a intra în 1 ‰ ESI. În plus față de cursuri de limbi străine, proiect toate cursurile sunt predate în limba engleză. Disertatie în limba engleză, cu respondentul, de asemenea, completat.

Maestru de Informatică și Tehnologie

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Acest program are ca scop de formare cu rezultate academice înalte, să înțeleagă și să respecte legile și reglementările din China și a culturii populare tradiționale, pentru a participa și de a promova schimburile de prietenie și cooperare între China și țara gazdă, o înțelegere solidă a teoriei de bază de calculator, expertiză sisteme și de bază de calificare, profesioniști la nivel înalt implicat în predarea, cercetarea și gestionarea informatică și tehnologie.

Electronice Știință și Tehnologie Programul de Master

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Subiectul este un discipline cheie la nivel național, și-a menținut un nivel intern de conducere. În runda a patra a Evaluării Naționale de discipline, științei electronice și discipline tehnologice 2017 pentru a evalua rezultatele fișierului A, legat pentru prima dată în țară 1, Inginerie în ESI înainte de 1 ‰. În plus față de cursuri de limbi străine, proiect toate cursurile sunt predate în limba engleză. Disertatie în limba engleză, cu respondentul, de asemenea, completat.

Comandantul de inginerie mecanică

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Programul de masterat oferite de Scoala de Inginerie Mecanica (ME) are drept scop de a ajuta studenții să dobândească cunoștințe și abilități într-un domeniu selectat ingineriei mecanice care se potrivește cu interesul lor, și de a construi baze solide pentru o cariera de succes ca

Comandantul de inginerie si stiinta putere fluid termic

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Acest program de Master oferite de Scoala de Inginerie energiei și electricității își propune să ofere un program de formare riguros și de specialitate pentru candidații cu interese în domeniul

Comandantul de inginerie electrica

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Programul master oferite de Scoala de Inginerie Electrica ajută studenții să obțină cunoștințe și abilități într-un domeniu selectat ingineriei electrice care se potrivește cu interesul lor,

maestru de gestionare a științei (MMS)

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Maestru de Management Science (MMS) Programul își propune să ofere un program de antrenament riguros și de specialitate a candidaților cu interese în domeniul managementului.Acesta oferă studenților, cu o