MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Xi'an China 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Educația în acest oraș este de a deveni treptat internațional. Elevii din diferite părți ale lumii au aterizat în acest oraș, în căutare de învățământ superior în diverse instituții profesionale disponibile. Acest lucru a schimbat fața orașului, totuși, pozitiv.

Caută Masterate in Xi'an in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Informare și Comunicare Inginerie MSC

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Această disciplină este primul nivel de doctorat național, discipline universitare de masterat. În 2017, a patra rundă de evaluare a disciplinei la nivel național, de informare și comunicare inginerie discipline clasate în top cinci la suta la nivel national, de inginerie înainte de a intra în 1 ‰ ESI. În plus față de cursuri de limbi străine, proiect toate cursurile sunt predate în limba engleză. Disertatie în limba engleză, cu respondentul, de asemenea, completat.

Maestru de Informatică și Tehnologie

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Acest program are ca scop de formare cu rezultate academice înalte, să înțeleagă și să respecte legile și reglementările din China și a culturii populare tradiționale, pentru a participa și de a promova schimburile de prietenie și cooperare între China și țara gazdă, o înțelegere solidă a teoriei de bază de calculator, expertiză sisteme și de bază de calificare, profesioniști la nivel înalt implicat în predarea, cercetarea și gestionarea informatică și tehnologie.

Electronice Știință și Tehnologie Programul de Master

Xidian University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Subiectul este un discipline cheie la nivel național, și-a menținut un nivel intern de conducere. În runda a patra a Evaluării Naționale de discipline, științei electronice și discipline tehnologice 2017 pentru a evalua rezultatele fișierului A, legat pentru prima dată în țară 1, Inginerie în ESI înainte de 1 ‰. În plus față de cursuri de limbi străine, proiect toate cursurile sunt predate în limba engleză. Disertatie în limba engleză, cu respondentul, de asemenea, completat.

Comandantul de inginerie mecanică

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Programul de masterat oferite de Scoala de Inginerie Mecanica (ME) are drept scop de a ajuta studenții să dobândească cunoștințe și abilități într-un domeniu selectat ingineriei mecanice care se potrivește cu interesul lor, și de a construi baze solide pentru o cariera de succes ca

Comandantul de inginerie si stiinta putere fluid termic

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Acest program de Master oferite de Scoala de Inginerie energiei și electricității își propune să ofere un program de formare riguros și de specialitate pentru candidații cu interese în domeniul

Comandantul de inginerie electrica

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Programul master oferite de Scoala de Inginerie Electrica ajută studenții să obțină cunoștințe și abilități într-un domeniu selectat ingineriei electrice care se potrivește cu interesul lor,

maestru de gestionare a științei (MMS)

Xi'an Jiaotong University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Xi'an

Maestru de Management Science (MMS) Programul își propune să ofere un program de antrenament riguros și de specialitate a candidaților cu interese în domeniul managementului.Acesta oferă studenților, cu o