MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Guangdong China 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Caută Masterate în Statele Unite ale Guangdong in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Management (programul Grande Ecole)

Audencia Business School
Campus La zi 2 - 3 ani Contactează şcoala Franţa Nantes China Shenzhen + 2 mai mult

Master în Management de la Audencia Business School este unul dintre programele de elită Grande École din Franța, recunoscute la nivel mondial pentru calitate. În calitate de student, beneficiați de reputația noastră, de formare în rețea și de gândire în perspectivă. Veți dezvolta mai multe domenii de expertiză și veți fi puternici în fundamentele managementului internațional. Veți avea experiențe de muncă diverse și imersive.

Master în Managementul Afacerilor Europene și Internaționale

Audencia Business School
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Franţa Nantes China Shenzhen + 2 mai mult

Pregătiți-vă să vă dezvoltați în mediul de afaceri global în continuă schimbare. Alăturați-vă la programul de conducere europeană și internațională de management al afacerilor (EIBM) pentru o pregătire trilingvă completă în domeniul managementului internațional și antreprenoriatului.

Maestru al programului de management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

Master of Management program acoperă cursuri de bază, cum ar fi economie managerială, comportamentul organizației.

Master of Finance Program

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

PHBS Master of Finance este un program de doi ani și full-time, culminând într-o teză finală, care se concentrează pe un curriculum de bază în teoria financiară și aplicații, și în care studenții internaționali învață alături de colegii chinezi într-un mediu de dialog cross-cultural.

Programul de Master în Economie

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

PHBS Master of Economics este un program de doi ani și full-time, culminând într-o teză finală, care se concentrează pe un curriculum de bază în teoria economică și aplicații, și în care studenții internaționali învață alături de colegii chinezi într-un mediu de dialog cross-cultural.

Marea Britanie-China Master of Finance

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Shenzhen

2 ani transfrontalier Master of Finance: un an în Marea Britanie, un an în China (Shenzhen).

Marea Britanie-China Master of Management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Shenzhen

PHBS Marea Britanie-China Master of Management este un program de doi ani, full-time și transfrontaliere, în care studenții petrec primul an la campusul nostru din Marea Britanie, și al doilea an la campusul nostru Shenzhen, în China. Acest program este o mare oportunitate pentru studenți, nu numai că au o pregătire specializată și cursuri interdisciplinare, ci și o experiență în mai multe țări și o expunere interculturală în profunzime.