MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Shenzhen China 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

China învățământul superior pentru o pereche de ani a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune dintre țările asiatice. Această țară are peste 150 de atât publice, cât și private de distributie a universităților în toate provinciile din China. Învățământul superior se bazează cercetare.

Caută Masterate in Shenzhen in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Management (programul Grande Ecole)

Audencia Business School
Campus La zi 2 - 3 ani Contactează şcoala Franţa Nantes China Shenzhen + 2 mai mult

Master în Management de la Audencia Business School este unul dintre programele de elită Grande École din Franța, recunoscute la nivel mondial pentru calitate. În calitate de student, beneficiați de reputația noastră, de formare în rețea și de gândire în perspectivă. Veți dezvolta mai multe domenii de expertiză și veți fi puternici în fundamentele managementului internațional. Veți avea experiențe de muncă diverse și imersive.

Master în Managementul Afacerilor Europene și Internaționale

Audencia Business School
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Franţa Nantes China Shenzhen + 2 mai mult

Pregătiți-vă să vă dezvoltați în mediul de afaceri global în continuă schimbare. Alăturați-vă la programul de conducere europeană și internațională de management al afacerilor (EIBM) pentru o pregătire trilingvă completă în domeniul managementului internațional și antreprenoriatului.

Maestru al programului de management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

Master of Management program acoperă cursuri de bază, cum ar fi economie managerială, comportamentul organizației.

Master of Finance Program

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

PHBS Master of Finance este un program de doi ani și full-time, culminând într-o teză finală, care se concentrează pe un curriculum de bază în teoria financiară și aplicații, și în care studenții internaționali învață alături de colegii chinezi într-un mediu de dialog cross-cultural.

Programul de Master în Economie

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Shenzhen

PHBS Master of Economics este un program de doi ani și full-time, culminând într-o teză finală, care se concentrează pe un curriculum de bază în teoria economică și aplicații, și în care studenții internaționali învață alături de colegii chinezi într-un mediu de dialog cross-cultural.

Marea Britanie-China Master of Finance

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Shenzhen

2 ani transfrontalier Master of Finance: un an în Marea Britanie, un an în China (Shenzhen).

Marea Britanie-China Master of Management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Shenzhen

PHBS Marea Britanie-China Master of Management este un program de doi ani, full-time și transfrontaliere, în care studenții petrec primul an la campusul nostru din Marea Britanie, și al doilea an la campusul nostru Shenzhen, în China. Acest program este o mare oportunitate pentru studenți, nu numai că au o pregătire specializată și cursuri interdisciplinare, ci și o experiență în mai multe țări și o expunere interculturală în profunzime.