MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Xiamen China 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Cererea de învățământ superior în acest oraș este în creștere mai mult și mai mult în fiecare an. Acest lucru a văzut apariția mai multor instituții de învățământ superior pentru a servi elevilor. Ca urmare a acestor niveluri îmbunătățite de învățământ superior, orașul se confruntă în prezent unele evoluții sociale și economice.

Caută Masterate in Xiamen in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în economie

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Xiamen

Programele de masterat internațional în economie și finanțe de la WISE