MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Beijing China 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Caută Masterate în Statele Unite ale Beijing in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Finanțe

BFSU Solbridge International School of Business
Campus 2 ani Septembrie 2019 China Beijing

Master BFSU de gradul de Finanțe este un program multiregional. Vă va prezenta pe piața financiară internațională. Acest program este conceput pentru studenții internaționali care sunt interesați de industria financiară a Chinei în era globalizării. De asemenea, este destinat studenților care sunt interesați de institutele financiare din China în străinătate, dar trebuie să continue cunoștințele de finanțare și abilitățile de management operațional ale instituțiilor financiare globale. Elevii vor dobândi cunoștințe lingvistice prin cursuri de limbă multi-selectivă și cunoștințe financiare reale din oportunități de stagiu.

Maestru de Afaceri Internaționale

BFSU Solbridge International School of Business
Campus 2 ani Septembrie 2019 China Beijing

Acest program este conceput pentru a ajuta elevii să învețe modul în care operațiunile și deciziile de afaceri sunt modelate de un mediu de piață mondial. Se concentrează pe utilizarea instrumentelor analitice pentru a ajuta liderii de afaceri să ia decizii mai bune și mai bine informate prin îmbunătățirea înțelegerii și analizării riscurilor, provocărilor și oportunităților cu care se confruntă întreprinderile pe scena internațională.

Master in Public Management

University of Science and Technology Beijing
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Beijing

Master in Materials Science and Engineering

University of Science and Technology Beijing
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala China Beijing

Master în comerțul internațional

University of Science and Technology Beijing
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala China Beijing

Elevii care obțin diplomă de masterat în economie în acest domeniu ar trebui să aibă o bază teoretică solidă în economie și în domeniile conexe. Studenții postuniversitare a căror majoritate este economia industrială ar putea stăpâni sistematic cunoștințe specifice despre economia industrială, precum și abilități de observare și analiză pe probleme de economie industrială.

Master în ingineria informației și telecomunicațiilor

University of Science and Technology Beijing
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala China Beijing

Cursul are ca scop cultivarea înțelegerii studenților cu privire la tendința de dezvoltare a interdisciplinarității și aplicarea în teoria și metodele depuse. Cursul va sublinia, de asemenea, fundamentul teoretic solid al studenților și expertiza sistemelor în sistemele de comunicații, procesarea semnalelor de comunicații, prelucrarea informațiilor, modelarea și aplicațiile informatice etc.

Master în știința mediului și inginerie

University of Science and Technology Beijing
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala China Beijing

Cursul își propune să cultive capacitățile studenților de a stăpâni teoriile esențiale ale mediilor și de a realiza o înțelegere aprofundată a celor mai recente descoperiri și tendințe de dezvoltare, astfel încât să poată obține abilitatea de a inova.

Masterat (Software Engineering)

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 China Beijing

Software-ul Colegiul de la înființarea sa, persistă în reforma și inovare, cu 24 de universități internaționale bine-cunoscute, 34 de întreprinderi bine-cunoscute pentru a stabili o relație de cooperare, și în mod activ să realizeze proiecte de formare comune cu universitățile europene și americane, programe de gradul dublă și programe de schimb.

Master in Finance

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Campus La zi 10 luni Contactează şcoala Spania Madrid China Beijing Regatul Unit London + 4 mai mult

The Master in Finance equips participants with up-to-the-minute knowledge in key areas of finance such as leveraged buy-outs, credit derivatives or mergers and acquisitions.

Master in Marketing Management

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Campus La zi 13 luni Contactează şcoala Spania Madrid China Beijing Regatul Unit London + 4 mai mult

The Master in Marketing Management is an innovative learning experience that includes a residential period in London and Shanghai and is based on the acquisition of globally relevant skills and competencies that mark out effective sales and marketing managers in the 21st century.

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Agde Australia Sydney Austria Vienna Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia São Paulo Canada London China Beijing Republica Cehă Prague Danemarca Copenhagen Finlanda Helsinki Paris Germania Cologne Regatul Unit Ungaria Budapest India Kolkata Irlanda Dublin Italia Milan Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Warsaw Portugalia Lisbon Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia St. Gallen Turcia Istanbul Hong Kong + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere

MA în psihologie, accent în psihologia consilierii

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden China Shanghai Elveţia Geneva Beijing Regatul Unit London + 7 mai mult

Misiunea MA în Psihologie cu accent pe programul de consiliere psihologică este de a oferi participanților săi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni competente în psihologia consilierii prin învățarea academică și experiențială.

MA Relații internaționale

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden China Shanghai Elveţia Geneva Beijing Regatul Unit London + 9 mai mult

Master of Arts (MA) în Relații Internaționale permite studenților să analizeze complexitatea și procesele implicate în politica mondială și afacerile internaționale. Cursurile oferă o expunere la subcâmpurile cheie ale disciplinei și aspecte relevante cum ar fi globalizarea, drepturile omului, acțiunea umanitară și dezvoltarea economică.

MA Management și Leadership

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Ţările de Jos Leiden China Shanghai Elveţia Geneva Beijing Regatul Unit London + 8 mai mult

Master în Management și Leadership curriculum expune elevii la instrumentele de conducere și de conducere și oferă experiență în situații de luare a deciziilor.

Studii de master în curs de design pentru inovare cu institut de la Beijing moda si tehnologie (bift) Beijing / China

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Santa Maria Capua Vetere

Cursul oferă studenților posibilitatea de a atinge un grad dublu, și anume un dublu studii universitare de masterat în Design vestimentar. Mai precis, cursul durează Biennale; Acesta oferă un program de formare conceput împreună la universitatea lor străin și o perioadă de mobilitate în străinătate (1 ½ ani); implică eliberarea, la sfarsitul perioadei de studiu, două absolvent de grade în Design vestimentar (grad dublu), dintre care unul va fi valabil în Italia și ceilalți parteneri ai universității din țară.