MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Santiago Chile 2019/2020

Santiago este înconjurat de munţi frumoşi, făcând această capitală a Chilei una dintre cele mai frumoase aşezări din lume. Având muzee, mâncare grozavă, plaje şi o multitudine de oportunităţi culturale, studenţii care urmează un Masterat în Santiago au posibilitatea să aleagă nenumărate activităţi în afara orelor de studiu. În Santiago se găsesc instituţii academice excelente care oferă programe de studiu de top. În plus, un Masterat în Santiago va oferi studenţilor o experienţă internaţională importantă care va fi valorificată de viitorii posibili angajatori.

Un Masterat în Santiago este considerat atractiv de către studenţi interesaţi în domenii precum Ştiinţe Politice, Literatură, Muzică, Teatru şi nu numai. În plus, în Santiago există multe programe de Masterat şi în alte domenii precum: Afaceri, Management, Finanţe, Comunicare şi Inovaţie.

Aruncă o privire programelor de Masterat în Santiago de mai jos şi găseşte unul care te va ajuta să îţi îndeplineşti ţelurile!

rezultate găsite Filter

MA în Tehnologie Educațională și Inovare

Universidad UNIACC
Online La zi 18 luni Contactează şcoala Chile Santiago

Absolvent Master în Tehnologie Educațională și Inovare va recomanda instrumente pentru instituțiile de învățământ de orice nivel de pregătire în proiectarea și punerea în aplicare a proiectelor bazate pe utilizarea intensivă a tehnologiilor educaționale, folosind teorii și strategii de învățare.

MA în Coaching Organizațional

Universidad UNIACC
Online & Campus Combinate La zi 18 luni Contactează şcoala Chile Santiago

Absolvent Master în Coaching-ul organizațional va fi capabil să liderarse auto și de a gestiona grupul și schimbarea organizațională, folosind diferite abilități și instrumente de la formarea sa ca antrenor fenomenologic. La rândul său, vă puteți livra abilitățile la serviciul de oameni, sisteme și organizații, concentrându-și eforturile pe extinderea posibilităților asociate cu realizarea obiectivelor, precum și un individ înalt și organizațional bunăstării.

Master în Building Management Information Modelling - BIM

Universidad UNIACC
Online & Campus Combinate La zi 18 luni Contactează şcoala Chile Santiago

Absolvenții programului BIM de Master va fi profesioniști cu o viziune globală și critică a industriei de construcții fragmentată, și în vederea pozitivă a capacității tehnologiei ca factor de schimbare și de integrare în toate procesele care converg în faptul construit.

MA în managementul și administrarea mediului

Universidad Arturo Prat
Online La zi Contactează şcoala Chile Santiago

Master în Management și Management de Mediu se adresează profesioniștilor din învățământul universitar divers care sunt interesați în gestionarea problemelor de mediu și proiecte sau propuneri de natură diferită care necesită încorporarea variabilei de mediu.

Master in managementul de marketing

Universidad Arturo Prat
Online La zi 4 semestre Februarie 2020 Chile Santiago

Master în Management Marketing în modul on-line, este conceput pentru a forma profesioniștii și inovatori de ultimă oră, pentru a dezvolta o vastă experiență și unică în gestionarea de marketing în era digitală, fiind pregătit pentru a răspunde provocărilor de management, capacitatea de a asculta împuternicită și exigent client, crearea unei relații de durată valoare în timp, concentrându-se pe loialitatea si satisfactia clientului, care încurajează competitivitatea și viabilitatea organizației.

Master în Economie și Finanțe

Universidad Arturo Prat
Online La zi 4 semestre Contactează şcoala Chile Santiago

Master în Economie și Finanțe își propune să combine modele conceptuale cu cazuri reale, în timp ce în același timp, dezvoltarea abilităților de analiză, evaluare și integrare a principalelor aspecte abordate în aceste discipline.