MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Cercetare de management în Europa 2020/2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

O diplomă de master în Managementul de cercetare intenționează să ofere studenților cu o înțelegere profundă a teoriilor de management, în scopul de a dezvolta o competență în domenii de administrare, finanțe și de cercetare de contabilitate. Acest lucru, în scopul de a fi în măsură să ofere soluții care functii de conducere confruntăm astăzi.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Masterat în Cercetare de management în Europa 2020/2021

2 Rezultate din Cercetare de management, Europa Filter

Master în Management

Swansea University
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Căutați un grad care vă permite să vă dezvoltați abilități în mai multe domenii ale managementului afacerilor? Ați putea fi interesat de marketing, precum și de management int ...

Citeste mai mult

Masterat de cercetare în științele de gestionare

IAE Aix Graduate School of Management
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master de cercetare în Management Science University Paul Cézanne - Aix-Marseille pregăti în cele mai bune condiții de acces la un program de doctorat care îndeplinește ... ...

Citeste mai mult