MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Quebec Canada 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Caută Masterate în Statele Unite ale Quebec în Canada 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Management de Proiect

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus La zi Part time 30 luni Contactează şcoala Canada Gatineau Saint-Jérôme + 2 mai mult

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezultă din acest program vor putea să proiecteze proiecte adaptate la anumite contexte și să le gestioneze ținând cont de constrângerile stabilite anterior.

Master în Științe Sociale de Dezvoltare

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus La zi Part time 3 ani Ianuarie 2020 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 2 mai mult

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să identifice provocările actuale și să propună soluții inovatoare.

Maeștri în managementul durabil al ecosistemelor forestiere

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus La zi 30 luni Ianuarie 2020 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 mai mult

Lucrătorii specializați din managementul ecosistemelor forestiere participă la definirea, gestionarea și rezolvarea diferitelor tipuri de probleme pentru a contribui la implementarea dezvoltării durabile a pădurilor.

Masterat de Management în Analytics

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Canada Montreal

Faceți parte din prima cohortare a noului program de Masterat în Management în Analytics (MMA). Cererile pentru august 2019 sunt deschise acum.

Master în Management în Finanțe (FMI)

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus La zi 12 luni Iulie 2020 Canada Montreal

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență, de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studenții pentru o carieră în finanțe printr-un curriculum cuprinzător care integrează concepte financiare avansate și metode cantitative cu practicile de afaceri din lumea reală.

Programul internațional de masterat pentru manageri

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus Part time 18 luni Septembrie 2019 Canada Montreal

IMPM este un program internațional pentru manageri care duce la un master. Programul de bază este un set de cinci module de 10 zile fiecare care au loc pe parcursul a 18 luni, organizate de mentalități manageriale.