MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Gatineau Canada 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Gatineau în Canada 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Management de Proiect

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus La zi Part time 30 luni Contactează şcoala Canada Gatineau Saint-Jérôme + 2 mai mult

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezultă din acest program vor putea să proiecteze proiecte adaptate la anumite contexte și să le gestioneze ținând cont de constrângerile stabilite anterior.

Master în Științe Sociale de Dezvoltare

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus La zi Part time 3 ani Ianuarie 2020 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 2 mai mult

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să identifice provocările actuale și să propună soluții inovatoare.