MASTERSTUDIES

Găsește 2 Programe de Master Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Gatineau Canada

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Studii de Masterat Part time în Statele Unite ale Gatineau în Canada 2021

rezultate găsite Filter

Master în Management de Proiect

Université Du Québec En Outaouais UQO
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
30 luni
Limba franceza
Campus

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezultă din ...

Citeste mai mult

Master în Științe Sociale de Dezvoltare

Université Du Québec En Outaouais UQO
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Limba franceza
Campus

Această formare multidisciplinară este pentru candidații care doresc să se ofere instrumentele necesare pentru a deveni profesioniști și lideri de dezvoltare capabili să ident ...

Citeste mai mult